Napisane przez Deasu
Napisane przez roommate1000
Napisane przez Sebkrol
Ja też bardzo chętnie pisałbym się na jakąś gierkę w omahę w Krakowie![]()
+1
To kiedy flipujemy ?+2
ale zwykła omaha to nuda. Może courchevelalbo 6card omaha
![]()
Ja mam czas cały tydzień, więc kiedy tylko Wam pasuje
Może wtorek o 16:00 ?
A co do Twoich celów Rocky to czy nie jest czasem tak, że takie "empatyczne" działanie dają Ci radość i wewnętrzne szczęście i dlatego chcesz to robić ?
Bo chyba nie powiesz, że jest tak, że podoba ci się tylko sama idea, ale podczas wdrażania jej w życie, zaciskasz zęby i robisz to nie z przyjemnością, ale dlatego że uznałeś to za słuszne
Yup, wiedząc że realizuje swoje cele i działam zgodnie ze swoimi wartościami motywacja jest samoistna i działanie przynosi radość i poczucie integrity, nie wiem jak to napisać po polsku
Muszę jeszcze pokminić jak odpowiednio dopasować do tego poker bo obecnie jeszcze za mało gram i nie cieszy mnie to tak jak powinno.
W sensie jutro ? jak ktos mi ogarnie nocleg to ez moge wpasc cos pogamblowac i wypic do veganskiej zagrychy tylko fajnie jak byscie mi przed 12 dali znac zebym dotarl do grodu Kraka
W sensie jutro ? jak ktos mi ogarnie nocleg to ez moge wpasc cos pogamblowac i wypic do veganskiej zagrychy tylko fajnie jak byscie mi przed 12 dali znac zebym dotarl do grodu Kraka![]()
To czekaj bo chyba trzeba z większym wyprzedzeniem to zrobić sądząc po wpisach. Mi pasuje każdy termin. Założe temat w odpowiednim dziale i się dogadamy
![]()
Tez bym nie miał o czym pisać gdybym nie jadł kebabów i przegrywał w pokera, dobrze, że przynajmniej z tym pierwszym jest wszystko ok
Tez bym nie miał o czym pisać gdybym nie jadł kebabów i przegrywał w pokera, dobrze, że przynajmniej z tym pierwszym jest wszystko ok![]()
:nh
Napisane przez babel92
ej ziomek może coś napiszesz?i tak najlepiej nic o weganach
![]()
nie pisze bo nie wiem co będzie pierwsze - blackmember czy torba
wml![]()
Napisane przez AliAli
nie sluchajcie go ;o ostatnio znowu zaczal plo200 grac![]()
potwierdzam![]()
Napisane przez RockyRaccoon
nie pisze bo nie wiem co będzie pierwsze - blackmember czy torba
wml![]()
ktos propbet? każdy hajs na blackmember'a ;>
gl
Gdzieś w biegu wydarzeń umknął mi Twój czarny członek,
Gratuluje ! :fdrink :fdrink :fdrink

10h gry i 10k rąk - personal best, solidny dzień w pracy ♠_biggrin:
Trzeba wyciągnąć wnioski, bo dość ciekawa dynamika się wytworzyła z niektórymi regami i jutro grać lepiej, bo jakość gry czasami pozostawiała trochę do życzenia.
Napisane przez RockyRaccoon
10h gry i 10k rąk - personal best, solidny dzień w pracy ♠_biggrin:
Bardzo ładny wykresik :sdrink Ile stolików grałeś, że taka godzinówka wyszła? Edit: i jakie stawki, że takie swingi?