Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

My own PLOt

216 Posty
32 Użytkownicy
33 Reakcje
10.5 K Wyświetlenia
marciar1

To jest ten za 5.50? Jak bedziesz streamował to sobie popatrze jak to grasz. Ja na bubblu raz odpadłem i mi było smutno:p

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Gratulacje koleżko :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

To jest 3 R+A Early Bird, o 20:30 się jakoś zaczyna. W sumie wielkiej filozofii tam nie było, field 30~ osób, trafiłem 4x nutsy, które mi spłacili i od 15 left miałem cały czas chip leada to tutaj już agresywniej stealowałem poty, mega odpuszczają na cbety. Ten 5.50 też sobie pewnie odpalę może w środę,czwartek :)

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

To co widzimy sie w hu? xD

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Jeszcze nie dziś, ale do zobaczenia :D

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot

tak z głupia frant spytam, macie jakąś grupę learningową teraz ?

Odpowiedz
Cytat
marciar1

Pisz do mnie na skype

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Ja aktualnie w żadnej sie nie udzielam, niedawno co prawda dołączyłem do jednej, ale znów poelgało to na tym, że niektórzy wrzucali tylko badbeaty i na tym sie dyskusje kończyły.

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Ponownie udało się wygrać turek 3+0.3,a trochę czasu go nie odpalałem. Volume sobie dalej kręcę, bo bonus od first depo uwalniam - uda się tylko połowę, ale support mi odnowi podobno. Jeżeli chodzi o wynik to nie wiem jak jest. Pisałem, że wkleję wykres, ale jakoś nie chce mi się go sprawdzać. Na koniec miesiąca to już pewnie na bank sprawdzę.

Na uczelni też leci, nadal sobie łapię zlecenia, powoli uczę się o sieciach neuronowych do projektu. Na mieszkaniu już udało się zaaklimatyzować, co prawda jeszcze mamy mało to urządzone, ale wszystko powoli. Szkoda, że doba ma tylko 24h :<

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Co gość szipuje, to ja nawet nie.. :f_drink:

Te turki to izi gierka musi być :)

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Poziom jest bardzo niski, na niskich levelach trzeba przynitować żeby się na potem nabudować, potem zaczynam grać luźniej. Tutaj mi fajnego spota holdnęło przy 22~ left, gdzie miałem AAss w 4way, cold callowałem 3b, bo wolę grać postflop z nimi, ale dostałem na twarz 4b, więc już trzeba było wsuwać.
Potem jak jestem nabudowany to praktycznie gram minr/cb lub d cbet z zamkniętymi oczami na większości boardów na jakieś raisy odpuszczam, mega dużo foldują i żetonki same idę do Ciebie.

Odpowiedz
Cytat
SzybkiJack

Na mpn turkow plo nie gralem ale na starsach poziom tez nie nalezy do najwyzszych, dobre hand selection pf i git, a pozniej jak jest okazja dokladac i postflop staclkowac nutsy, ludzie czesto stackuja 2nd albo i gorsze flushe itd :)

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Na starsach też kiedyś udało mi się shipnąć 3+0,3 R, ale nie ma co porównywać poziomu, bo jest trochę wyższy.

Podsumowanie miesiąca, nie uwzględniam 2k rąk, które grałem na PLO50, bo nie ma co sie taką próbką sugerować, ale za to wrzucam jedną łapkę na fisha:
https://www.weaktight.com/h/56fe6e05d390431a5b8b45d7

Rb wyszedł w tym miesiącu "tylko" 62%, robię mniejsze volume, a mam lepszy rb niż na P*. :f_biggrin: Gram lepiej niż kiedykolwiek i jestem bardzo zadowolony z tego jak to wszystko sie układa. Końcówka stycznia i luty były strasznie złe jeżeli chodzi o jakość gry, ale udało się coś z tego wyciągnąć i poprawić ją, co przełożyło się na rezultaty. Oczywiście nie ma co osiadać na laurach, bo uważam, że da sie jeszcze większy wr wykręcić na 20. Także nic tylko zapierdzielać dalej, utrzymać sie na tych 50 za sprawą dobrej gry i trzymać tak dalej.

W sumie najlepszy miesiąc so far, dorzucając jeszcze 2x ship w PLO turku i 1x w Holdema w sumie jakieś ~250 EUR. :f_cool:

Dodatkowo robienie projektów nadal śmiga, więc też coś wpada. Na uczelni coraz ciekawsze rzeczy, a w mieszkaniu z dziewczyną dobra atmosfera. :f_drink:
Robię swoje, pracuję nad wszystkimi tymi rzeczami i widać efekty. Czego można chcieć więcej? :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Elo,

pykam sobie dalej na MGN, tak wygląda shootowanie 50 od ~25 marca. Po upie i downie na początku przeszedłem na grę na 50bb, regi w ogóle nie potrafią się do tego zaadaptować i wrzucają gówna, a potem jak się nabuduję do 100bb, to trafiam pota FH vs kareta i taka gra z nimi jest. Nie wiem czy to kwestia runa czy po prostu gorszej gry, ale mam wrażenie, że jestem overplayowany, tylko trudno sie gra, jak mnie bluffctachują z bardzo słabymi rękami, a jak już coś mam to po takiej samej linii grzeczne foldy. :f_frown: No nic, dalej trzeba robić swoje. Do końca miesiąca gram jeszcze na MGN, potem wracam na Starsy, bo mam coraz mniej czasu żeby grać po 15, a do 15 jest go więcej, na MGN sobie wrócę pewnie w lato, gdzie nie będę miał innych obowiązków wieczorami i będę mógł tam zrobić jakieś solid volume :f_drink:

Przyszła dziś za to nowa płyta Łony i Webbera :f_love:

Odpowiedz
Cytat
notomorrow

kiedyś dużo słuchałem płyty koniec żartów i nic dziwnego w sumie nadal lubie posłuchać, ale tego powyżej to już słuchać nie da jak dla mnie :/
teraz lepiej do mnie trafia taco

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

od czego zacząć nauke PLO filmiki? jak tak to jakie?

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Dla mnie to ta płyta całościowo jest bardzo dobra, bity Webbera są mega, teksty Łony dalej świetne. Hałas i Gdzie tak pięknie? - dla mnie mistrzostwa. Taco chwilę przesłuchałem i fajnie, że gość miał swoją chwilę sławy, ale na dłuższą metę jakoś on do mnie nie trafia, ale to ze względu na to, że przepadam właśnie za stylem Łony lub Bisza, a lirycznie to póki co Taco im nie dorasta, więc może dlatego :D

Naukę bym zaczął od filmików Bociana/Akademii PLO - ręce startowe, cbetowanie, omahowe numerki Bociana, dają one dobrą orientację co i jak.

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Witma,

Kwiecień bez szału 40k rąk z gry wyszło -1,1k EUR, ev na poziomie -100 EUR, na szczeście rb wyszedł mi 85% XD, bo w exclusive race mało tam cisnęli, więc i tak kończę z przyzwoitym jak na to wszystko + 500 EUR, dodatkowo na starsach też wpadło jakieś 250$, także jest nienajgorzej.

Tak jak pisałem pewnie więcej volume będzie pykane teraz na Starsach, bo trochę do roboty jest, także zobaczymy jak to będzie, ale trzeba przysiąść i zrealizować swój plan tj. zapewnić sobie dobrą i ciekawą pracę, a mieć poksa jako dodatkowe źródło dochodu :f_drink:

Webber mistrzu!: :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Coś się tu będzie działo, ale nie za dużo xD

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Zgodnie z zapowiedzią, witam! Dziś co nieco o tym co się działo przez w sumie ubiegłe 10 miesięcy.

Do widzenia

Jakoś z początkiem maja wyrobiłem koniec bonusu i całkowicie mi się odechciało grać. Może dopadł mnie marazm, czy coś, nie wiem, po prostu nie miałem radości w grze mimo iż klikałem sobie już PLO50 co całkiem mnie satysfakcjonowało jak na to ile czasu wkładałem w naukę Omaszki. Chcąc nie chcąc zacząłem myśleć trochę bardziej o jakichś alternatywnych - normalnych zajęciach, nie przystających studentowi pseudo pokerzyście xD.

Nowa Zajawka

Pochodziłem sobie na różne koła, dodatkowe zajęcia i na jednych z nich nastąpiło oświecenie! Kumpel w chwilę zbudował stronę imitującą Spotify, tj. wyszukiwarka + odtwarzanie utworów wykorzystujących ich ogólnodostępne i darmowe API. I sobie pomyślałem, o ja jebie, ale sieć poszła do przodu. Zacząłem grzebać i grzebać i jak widziałem jakie fajne strony teraz da się zrobić to wrócił mi bakcyl z gimbazy, który trwał chwilowo, ale intensywnie. I tak powróciłem do HTMLa, CSSa i poznałem JavaScript. Masa filmików, kursów - coś jak z poksem :D - i po 1,5 miesiąca już samodzielnie na podstawie projektu graficznego postawiłem stronę od A do Z uwzględniając responsywność, jakieś animację i tym podobno rzeczy.

Żegnaj!

Roll mój dalej kisił się na P* i Microgaming i nadszedł lipiec wraz z ogłoszeniem, że chcą wprowadzić ustawę. Niedługo się zastanawiając pograłem 2 tyg, robiąc wpłaty i wypłaty na Skrillu żeby sobie całego rolla wypłacić po korzystniejszych przewalutowaniach. Zostawiłem jakieś 100$ na Starsach jakbym sobie chciał kiedyś poklikać znowu. I tak nastąpiło w sumie pożegnanie, wiedziałem, że na dłuszą chwilę. Z drugiej strony był to jednak początek innego degeństwa, kodzenia całymi dniami i wkurwiania się, że przecież jak to, dobrze zrobiłem - czemu nie chodzi do kurwy? Zadowolenia gdy coś się rozkminiło i nauczyło.

Wystarczy na dziś, resztę dopiszę potem. Żeby nie było iż tylko ściana tekstu to rzucam śmieszny wykresik z PLO2.

Na dole: liczba rąk/ rake/ VPIP/ PFR/ 3b jakby ktoś był ciekaw.

Odpowiedz
Cytat