Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
216 Posty
32 Użytkownicy
33 Reakcje
10.5 K Wyświetlenia
saja13

Na jakiej dzielni mieszkanko ogarnęliście, że taka dobra lokalizacja? A na szwedzki nie trać czasu, bo w Szwecji za parę lat urzędowym będzie arabski :D

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Niedaleko Mazowieckiej i Radia Kraków, także wszędzie blisko :). Zawsze warto się pouczyć :D

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Coaching wczoraj odbyty. Przez pogoń za SN o paru rzeczach pozapominałem i zostałem o nich ponownie uświadomiony i zagrałem już 2 sesje grając faktycznie o wiele lepiej jakościowo, niestety 2-3 błędy w dużych spotach je wyzerowały, ale bardzo się cieszę z tego jak to wygląda!

Dodatkowo, o czym już pisałem/myślałem, coach sam wspomniał o przenosinach na inny room. Kolejna osoba od której to słyszałem, stwierdziłem, że nie ma co, to śmieszne 30% trochę mnie kara. Wiem, że powinienem skillować itd. ale jednak łatwiej jest na tych innych sieciach, a no rb nie ukrywajmy jest o wiele lepszy. Także splituję rolla pomiędzy Starsy i Betsson(Microgaming), mam na tyle komfortową sytuację, że mogę sobie to splitnąć tak, że na każdym z roomów mam ~60 BI na PLO25. :f_o:

Jutro lecę z dziewczyną podpisać umowę, póki co też czekam aż Starsy mi zniosą ograniczenie czasowe na wypłatę, bo musiałem sobie zrobić Skrilla w EUR. Także od 15 lutego lecę z grindem, głównie będzie to Microgaming, oczywiście w godzinach gdzie nie będę mógł uzbierać stołów będę dorzucał stoły ze Starsów. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Siema

w koncu udało się wszystko poweryfikować i mogłem przelać część rolla na Microgaming. Także dziś było testowanie softu, ustawianie sobie wszystkiego i sprawdzenie czy da się robić spoko volume.

Swingowo, ale trzeba przyznać, że dziś z 5 BI jest przetiltowane, czasem nie miałem info, ale o to nie ma co mieć do siebie pretensji. Także cóż, trzeba zagryźć zęby i lecieć z tematem :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
micnow9545

czy zolta to rakeback? bo chyba bedziesz milionerem :D

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Owszem. Na to się zanosi xD, ale chciałbym byc milionerem już pre rb :D:f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Na razie bez szału, jestem jakieś -15BI. Było fajnie, ale w jeden dzień przyszedł switch 35 BI w 4k rąk, co ręka to miałem AA i 3b do mnie niestety trafiali w 4bpotach te 2 parki, ale no co, nic się nie poradzi, pewnie dodałem od siebie z 30% niepotrzebnych zagrań jak zwykle i jest jak jest. :f_o:

Odpowiedz
Cytat
marciar1

.

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Hej, tutaj masz filmik:

Odpowiedz
Cytat
marciar1

Dzięki:)

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Zrobiłem sobie kanał na twitchu gdzie streamuję sobie teraz większość mojej gry, zazwyczaj po 17-18. Oczywiście zależy to od studiów. Także followować!

http://www.twitch.tv/pacxiu93

Odpowiedz
Cytat
kulekk

Czemu zdecydowałeś się streamować? :) chetnie wpadne poogladać jak przegrywasz hajsy, mimo że omaszki nie gram :P

Odpowiedz
Cytat
micnow9545

Moze lepiej streamuj jakos przed 24 to beda ludzie chcacy zasnac. Lepsze niz kolysanka :V

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

@kulekk
dawno już sobie pomyślałem, że kiedyś bym mógł po prostu postreamować, ale nigdy się nie mogłem do tego zebrać. Póki co to ma na celu tylko ew. pokazywanie mojej gry, ale docelowo chciałbym robić coś takiego jak jnandez czyli gra + komentarz żeby przyciągać ludzi do tej gry, bo jest ona fajna :)

@micnow
będę streamował jak będę grał, więc ;d

Odpowiedz
Cytat
kulekk

Patrzylem na tego jnamdeza kilka razy i mysle ze to troche ev- dla niego jak streamuje swoja gre na swoich stawkach.

Odpowiedz
Cytat
marciar1

Na microgaming mozesz zmieniac nick co 1k rozdań więc jemu to nie grozi;p

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Akurat streamowanie przez jnandeza to jest najmniejszy ból, bo jak ktoś z nim gra to raczej tego nie ogląda. Też on jest na tyle w porządku, że jak ma jakies ready na innych graczy to ich nie zdradza, bo parę razy byłem tego świadkiem. Większym bólem dla niego może być to, że jest trenerem RIO i z większością graczy, którzy go oglądają tam on gra pewnie na codzień . Roommate o tym już kiedyś wspominał, rając właśnie przeciwko niemu, gdzie wykorzystywał notatki, które robił na jnandeza na podstawie jego produkcji i np. go bluffctachował.

A zmienianie nicku to jest średnio potrzebne, większość i tak tego nie robi, a nawet jak ktoś tak robi, to player pool jest na tyle mały, że po stylu gry już wiadomo kim jest nowa osoba. Jest taki fish, który gra chyba 60/50/40 i on zmienia nick, tylko zawsze jest pisany z capslockiem + podobne zdjecie w tle i wiadomo kim jest :D

Odpowiedz
Cytat
MIStrZZZ

stream jnandeza jest dla niego -EV ze wzgledu na mniejszy wr z gry, ale ma dzieki temu wiecej uczniow, wiec ostatecznie pewnie i tak wychodzi na plus - jego kołczing to cos w stylu 500$/1h, w zeszlym roku zarobil na kołczingach cos w okolicach 25-35k$...

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Witam,

nie pisałem, bo tak jak wspominałem była przeprowadzka. Na szczęście już wszystko jest ogarnięte, net jak widać podpięty i od dziś coś już będę tam grindował raz za czas. Nie wiem jak wyniki w lutym na micrograming, ale rb wyszedł mi 67%, także całkiem nieźle. Kiedy będzie jakiś wykres? Nie wiem, może w połowie marca

Na uczelni w końcu zaczynają się ciekawe przedmioty, udało się znów dostać stypendium. Niewiele, bo niewiele, ale zawsze coś wpada. Dodatkowo może uda się dostać do ciekawego projektu na uczelni. W skrócie jest to rój robotów, które wjeżdżają do pomieszczenia i tworzą jego mapę, póki co 2D. Zobaczymy, bo dopiero w czwartek będę rozmawiał z głownym gościem od tego.

Także póki co tyle, być może dziś już coś postreamuję, ale nie wiem czy net nowy wydoli. Niestety w kamienicy stara instalacja UPC jest i nie ma zbyt szybkiego neta. Najwyżej się streamowanie skończy, trudno :<.

Odpowiedz
Cytat
Pacx93

Mały shipek, pewnie dodam ten turek do sesji, bo trwał 3-3,5h.

Odpowiedz
Cytat