PokerOK też zablokowali graczy z Polski.Łobuzy nawet żadnego maila nie wysłali,nawet nie mogę wejść i hajsu wypłacić:spit:
Szkoda... wykonanie 7 dni pod rząd misji z rush&cash na natural8 było banalnie proste... 20k freeroll (2700+$ za pierwsze miejsce) co niedzielę... żyć nie umierać
wbiłem przez VPN z niemieckiego IP i da się grać... ale czy będą się dopierdalać, zobaczymy.
grać na pewno nie jest problem... ale przy którejś wypłacie się pojawi. Jeśli myślisz o tej grze na poważnie to nie chciałbyś mieć na tym roomie więcej niż 50$
natural8 tez out, nasi politycy zaczeli majstrowac cos znowu przy ustawie hazardowej czy poprostu kińczyki teraz sie obudziły z prawem ?
szkoda bo przyjemny soft i fajne turki
Imo Gaming Curacao już dawno nakazał swoim operatorom blokadę m.in polaków. W Curacao jest kilka podmiotów oferujących sublicencje i choć wszystkie są xxuja warte to gaming-curacao.com jest jeszcze najbardziej sensowna i nakłada jakiekolwiek obostrzenia. I tak długo się uchowali. Aktualnie jedynym podmiotem udzielającym sublicencji co ma wyjebane po całości jest Curacao Egaming.
GGnetwork ma licencje Gambling Commision oraz Gaming Curacao. Gambling Commision to bardzo restrykcyjna komisja, która stoi za tym, że m.in wszyscy angielscy bukmacherzy nie mogą oferować swoich usług polakom. Wymagają również od wszystkich podmiotów z licencją Gaming Curacao aby tego przestrzegali w zamian za możliwość reklamowania się w UK na legalu.
Pisałem do supportu GG z pytaniem czy można dalej u nich grać, czy będą się wycofywać i takie tam. Odpisali
Hi,
Thanks for your mail.
As a general rule, if you can access GGPoker from your country, then you can play at GGPoker without any issues.
Unfortunately, users cannot select your region during registration, however.
Thanks for your understanding.
Regards,
Dean
How would you rate my reply?
Great Okay Not Good
--
Dean Maher
help@ggpoker.com
Jak u was wygląda sprawa z grami na gg poker? Macie już zablokowane? Ja na casha mogę normalnie usiąść.
w takim razie wszystkie skiny zblokowali tylko GG poker nie.Tyle że nie przyjmują nowych graczy z Polski bo próbowałem i lipa.:f_o:
Dam wam mala podpowiedz. Zalozcie sobie konto wybierajac jakis bliski kraj sasiedni. Pytalem supportu i odpisali zeby uzyc adresu ktory ma sie obecnie, a kraj zalozony np na niemcy.
nie ma gg dla gg, gl
Napisane przez Frozgonnabegood
Dam wam mala podpowiedz. Zalozcie sobie konto wybierajac jakis bliski kraj sasiedni. Pytalem supportu i odpisali zeby uzyc adresu ktory ma sie obecnie, a kraj zalozony np na niemcy.
nie ma gg dla gg, gl
założyłem na Ukrainę
Ciekawe jak pójdzie weryfikacja konta.Chociaż na PokerOK nic nie weryfikowałem i mogłem wpłacać i wypłacać to może na GG też nie będzie trzeba:f_rolleyes:
Natural8 odpaliłem poprzez VPN (ustawiłem IP niemieckie).
Wpłaciłem ze Skrilla 10$ i odpaliłem stolik rush.
Wszystko normalnie działa.
Napisane przez Elzo2012
Wszystko normalnie działa.
Pytanie jak długo podziała. Pytałem o VPN Natural8, to odpisali, że taka gra jest niedozwolona, także 10$ można wpłacić i pograć dla zabawy, ale jak ktoś poważnie myśli o grze, to na tę chwilę Natural8 odpada.
Napisane przez Don4tello
Napisane przez Elzo2012
Wszystko normalnie działa.Pytanie jak długo podziała. Pytałem o VPN Natural8, to odpisali, że taka gra jest niedozwolona, także 10$ można wpłacić i pograć dla zabawy, ale jak ktoś poważnie myśli o grze, to na tę chwilę Natural8 odpada.
Oczywiście, że jest to eksperyment rekreacyjny.
Jestem pewien, że wszyscy "zawodowcy" świetnie wiedzą, jak takie problemy lokalizacyjne rozwiązać w sposób profesjonalny.
Możliwe też, że Natural zrobił co musiał, ale oleje tego typu kombinacje graczy i gracze rekreacyjni z Polski (i nie tylko) będą mogli sobie grać nadal.
Czas pokaże.