Przejdź do forum
GG GGnetwork

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

GG GGnetwork

49 Posty
25 Użytkownicy
54 Reakcje
29.9 K Wyświetlenia
Moderator
Elzo2012

Napisane przez Mateusz9316
no to może polecicie jakiego programu używacie do zmiany VPN

Ja korzystam z NordVPN - jedna z największych firm świadczących tego typu usługi.
Czy jest dobra? Nie wiem. Działa. Wybrałem ich, bo mieli dobrą cenę i dużo serverów.
Zapłaciłem 100$ za 3 lata.
Tego typu firm jest mnóstwo.

Odpowiedz
Cytat
Don4tello

Ja też już od kilku lat korzystam z NordVPN, nic więcej do szczęścia nie trzeba :) I tanio wychodzi biorąc na 3 lata.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez Don4tello
Ja też już od kilku lat korzystam z NordVPN, nic więcej do szczęścia nie trzeba :) I tanio wychodzi biorąc na 3 lata.

Tym bardziej, że można używać kilku urządzeń jednocześnie (chyba 5), więc praktycznie można wykupić dostęp na spółkę z innymi osobami.

Odpowiedz
Cytat
filipescu88

#Elzo A powiedz ,zeby konto w niemczech zalozyc to trzeba sie stawic w banku fizycznie czy sa opcje online? Adres mam, siorka w niemczech siedzi. do granicy mam ze 150km wiec jakby co moge skoczyc, ale jak dalo by rade online to bym ropy nie wypalal :P

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez filipescu88
#Elzo A powiedz ,zeby konto w niemczech zalozyc to trzeba sie stawic w banku fizycznie czy sa opcje online? Adres mam, siorka w niemczech siedzi. do granicy mam ze 150km wiec jakby co moge skoczyc, ale jak dalo by rade online to bym ropy nie wypalal :P

Nie mam pewności. Prawdopodobnie można bez wizyty.
Na pewno można w N26 - bo oni nie mają oddziałów :)
Jest trochę różnych poradników w necie - ale nie wiadomo jak praktyka wygląda.
np.
konto-bankowe-w-niemczec

Odpowiedz
Cytat
GrzechuBrzeg

.

Odpowiedz
Cytat
AndrewAnderson

Cześć,

chciałem wczoraj wypłacić całego rolla z N8 i dostałem dzisiaj maila z prośbą o zweryfikowanie konta. (robiłem już wcześniej wypłaty z tego konta i dopókim nie chiałem wypłacić wszystkich $$ nie było problemu). Anyway, mam wysłać skan dowodu, mnie trzymającego dowód i jakiś rachunek z adresem.

Czy można bezpiecznie wysłać adres polski, czy mogą się o to spruć i powinienem szukać jakiejś opcji z adresem niemiecki/ukraińskim?

Ktoś z Was już to ćwiczył?

BTW co za czasy nastały?!... :why:

Odpowiedz
Cytat
malpa2809

Robiłem weryfikacje jakiś miesiąc temu, żadnego problemu. Adres powinien byc taki sam jaki masz podany.

Odpowiedz
Cytat