Jak to mówią - w omahahe można grać (i wygrywać) wieloma stylami.
Dzięki.
Grywam od niedawna, więc początkowo za 3-6$
Muszę przyznać że czuje się pewniej niż w Hold'emie - może to ze względu na ilość fiszów.
Napisane przez Edziorrr
Siemanko władcy swingów, co tam słychać? :fdrink
Powoli do przodu :fuckyeah
Spoiler
Może troche szybciej niż powoli (czyt. +50BB/100hands) ♠_evil:
Dlatego: http://www.pokerscout.com/SiteDetail.aspx?site=FullTilt&ab=12594907 z naciskiem na 6 month trend? Plus możesz mieć włączone filtry żeby nie pokazywało stolików cap i shallow, których trochę na micro chodzi i jeszcze część graczy na rushu siedzi.
Razem z capami jest słabo a wyłączając capy traffic leży. Nie tego się spodziewałem po do niedawna drugim roomie na świecie.
Spoiler

Edzior masz P*. Po co Ci coś innego? Nikski rake, ogrmony traffic, pełno fiszy, kapitalny soft - czego chcieć więcej
Napisane przez mariweso
Edzior masz P*. Po co Ci coś innego? Nikski rake, ogrmony traffic, pełno fiszy, kapitalny soft - czego chcieć więcej![]()
tylko tych bonusików tak mało dają...
No to jest minus ale to już wybór miedzy stabilnością a przerzucaniem się i przeciwstawianiem niedogodnościom. Każdy wybiera co w danej chwili mu pasuje. Ja wcześniej też latałem po roomach aż w pewnym momencie stwierdziłem, że to jakiś rodzaj tiltu i teraz skupiłem się na P* na zoomie. I mam zamiar trwać ![]()
Skupiam sie na NL Holdemie FR, ale ostatnio też bawię się na Zoomie PLO2, a teraz gdy wprowadzono Zoom PLO5 zastanawiam się czy by się bardziej do tego nie przyłożyć. W każdym razie nie wyobrażam sobie teraz gry poza typem zoom a jak wiadomo na innych roomach ta forma kuleje, zwłaszcza w PLO.
Napisane przez mariweso
Edzior masz P*. Po co Ci coś innego? Nikski rake, ogrmony traffic, pełno fiszy, kapitalny soft - czego chcieć więcej![]()
Jasne, pewnie w końcu tak wyląduje, chciałem jedynie first depo zrobić...
Dopiero zaczynam przygodę z omahą. To jest izi push?
![]()
http://www.pokerstars.pl/poker/games/omaha/
hello zastanawiam się gdzie zacząć swoją przygodę w PLO niestety p* nie mam podpiętego pod strategy......
mam za to ipoker ;] coś innego polecacie ??????
Napisane przez roqallo
hello zastanawiam się gdzie zacząć swoją przygodę w PLO niestety p* nie mam podpiętego pod strategy......
mam za to ipoker ;] coś innego polecacie ??????
Pobierany rake na ipoker jest masakryczny.