Dopiero zaczynam przygodę z omahą. To jest izi push?
![]()
Przeczytaj najpierw zasady gry w Omahę.
Liczą się tylko dwie twoje karty + 3 ze stołu (nie ma innych kombinacji). W tym wypadku masz tylko parę T.
Gdzie jest ta odmiana 5 card omaha? W zakładce omaha nie ma, w zakladce inne tez. O co kaman. Żadnej aktualizacji nie było, ni nic. Jak to znaleźć?
Zależy z którego skrótu włączasz. Skrót na pulpicie, który się utworzyl przy instalacji miał w atrybutach dopisane update, co czasem jest nieporządane np jak masz wgrane mody/skiny
Napisane przez Edziorrr
Napisane przez roqallo
hello zastanawiam się gdzie zacząć swoją przygodę w PLO niestety p* nie mam podpiętego pod strategy......
mam za to ipoker ;] coś innego polecacie ??????Pobierany rake na ipoker jest masakryczny.
to znaczy że lepsi gracze będą tych roomów unikać ;] więc idealny na początki ;P
dajcie jakieś linki do tych 2 graczy o których zawsze wspominacie że najlepsze....
ps sorry nie pamiętam ich nazwisk
a powinienen :>
Jak się załatwia takie deale? Wystarczy napisać do administracji, że zamierzasz wpłacić gruby hajs pod tym warunkiem?
Napisane przez roqallo
ok ale chyba takich na nl2 nie spotkam....
Za to zapłacisz ~30bb/100 rakeu. Powodzenia w podbijaniu stawek
Napisane przez Edziorrr
Jak na omahe wykres całkiem dobry
dobra sesja, dobry wykres
Poker Stars $0.10/$0.25 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 2152081
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $25.75
SB: $27.48
BB: $30.78
UTG: $18.08
MP: $69.75
Hero (CO): $26.61
Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with J
Q
Q
9 ![]()
1 fold, MP calls $0.25, Hero raises to $1.10, 2 folds, BB calls $0.85, MP calls $0.85
Flop: ($3.40) A
A
K
(3 players)
BB checks, MP checks, Hero checks
Turn: ($3.40) T
(3 players)
BB checks, MP checks, Hero bets $2.28, BB folds, MP calls $2.28
River: ($7.96) A
(2 players)
MP checks, Hero bets $7.60, MP folds
Final Pot: $7.96
Hero mucks J
Q
Q
9 ![]()
Hero wins $7.60
(Rake: $0.36)
A tak ładnie zaczynało pachnieć epic royal vs quad aces
jak w trackerze włączę statystykę VPIP=true, to co ręce mi wyfiltruje, wszystkie te z którymi sam dobrowolnie włożyłem pieniądze do puli, pomijając blinds ?