Ns zfgam
Ts rsdunie s AL pawimiemec zsrac fald na rower. Mse preciwmik misc kplpr also sepa
Napisane przez lukasz2601
Dobra ribi sie tu ze mnie mega debila. To naprawde jezt przykre ze innym pomagacie i analizujecie a mnie jak najgorszego smiecis sie trsktuje. Zegnam
Inni umieją pisać po polsku:coolface:
Sorki ale robisz ze mnie terraz mega idiote albo z siebie. Bo jezeli na stole sa 2 karty w kolorze to grscz musi miec 3 na rece by miec kokor. A ma tylko 2. Wiec dwa kara na rece plus na stole dwa to chuba dziecko w zerowce woem ile to jest 2+2. Wiec jaka decyzje damian podejmujeszvw turnieju dsrmowym jaka w turku np za 5,50$ a jaka w turku za 215$?
Dziecko w zerowce woem że jeśli nie będzie dodawać w liczbach naturalnych, tylko w pierścieniu Z_4, 2+2 = 0 ![]()
W turnieju darmowym w zależności co podpowie mi ułańska fantazja, gdyż nie ważne co zrobisz to nie wygrasz turnieju gdzie gra 39k osób w formacie hyper turbo.
A w turniejach z wpisowym $215 podejmuje poprawną decyzje.
Mam nadzieje że pomogłem i polecam się na przyszłość.
Oboje podobne mamy nueco ponad 6 tys. A.. Widzusz a ja zawsze myslalem ze kolor to 5 kart w tyn kokorze a to 4 karty wystarcza. Hm... Wiec czemu przwd chwila odpadlem z turnieju majac 4 karty w kolorze z gksciem co trafil pare na river? Ale ja siw niw znam
Coraz większe jaja widzę się tu wyprawiają
Panowie temat zamykam bo to tylko zbędny spam.
Za dnia zapraszam do naszego DAY CAFE
z kolei dla nocnych marków przygód proponuje szukać w NIGHT CAFE