Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rzygać się chce

265 Posty
72 Użytkownicy
412 Reakcje
27.8 K Wyświetlenia
RevolutionPL

Ns zfgam
Ts rsdunie s AL pawimiemec zsrac fald na rower. Mse preciwmik misc kplpr also sepa

Janosikgdy

Napisane przez lukasz2601
Dobra ribi sie tu ze mnie mega debila. To naprawde jezt przykre ze innym pomagacie i analizujecie a mnie jak najgorszego smiecis sie trsktuje. Zegnam

Inni umieją pisać po polsku:coolface:

DamianLuna

Sorki ale robisz ze mnie terraz mega idiote albo z siebie. Bo jezeli na stole sa 2 karty w kolorze to grscz musi miec 3 na rece by miec kokor. A ma tylko 2. Wiec dwa kara na rece plus na stole dwa to chuba dziecko w zerowce woem ile to jest 2+2. Wiec jaka decyzje damian podejmujeszvw turnieju dsrmowym jaka w turku np za 5,50$ a jaka w turku za 215$?

Dziecko w zerowce woem że jeśli nie będzie dodawać w liczbach naturalnych, tylko w pierścieniu Z_4, 2+2 = 0 :coolface:

W turnieju darmowym w zależności co podpowie mi ułańska fantazja, gdyż nie ważne co zrobisz to nie wygrasz turnieju gdzie gra 39k osób w formacie hyper turbo.

A w turniejach z wpisowym $215 podejmuje poprawną decyzje.

Mam nadzieje że pomogłem i polecam się na przyszłość. :fuckyeah:

Panmorz

Oboje podobne mamy nueco ponad 6 tys. A.. Widzusz a ja zawsze myslalem ze kolor to 5 kart w tyn kokorze a to 4 karty wystarcza. Hm... Wiec czemu przwd chwila odpadlem z turnieju majac 4 karty w kolorze z gksciem co trafil pare na river? Ale ja siw niw znam

Coraz większe jaja widzę się tu wyprawiają
:yaoming:

MWaler

Panowie temat zamykam bo to tylko zbędny spam.

Za dnia zapraszam do naszego DAY CAFE
z kolei dla nocnych marków przygód proponuje szukać w NIGHT CAFE