Jak w tytule.
Grał ktoś ? Dzisiaj odpaliłem, pograłem 20 minut i ... zastanawiam się co dalej
Zazwyczaj jak coś zaczynam to staram się "wgryźć" w temat, więc chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was grał w to ? Jakie wrażenia ?
Pozdrawiam
Jak w tytule.
Grał ktoś ? Dzisiaj odpaliłem, pograłem 20 minut i ... zastanawiam się co dalej
Zazwyczaj jak coś zaczynam to staram się "wgryźć" w temat, więc chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was grał w to ? Jakie wrażenia ?
Pozdrawiam
To chyba jakaś prowokacja, ale odpowiem ci uczciwie, że ja kiedyś w to grałem trochę. Gra boska nie jest, ale z drugiej strony znam gorsze na które ludzie tak nie jadą.
Ot łazisz i bijesz stwory. Filozofii nie ma
zainwestuj 15$/miesiąc w grę, której community nie stanowi banda dwunastolatków.
EOT.
Gra to parodia MMO ... straciłeś 20 minut i nie trać więcej , największy bad beat nie jest równy dead-owi twojej postaci w tej fascynującej grze
Ja pykalem w tibioszke dobre 2lata
Na hibernie dokladnie
Jak masz kumpli to gierka wciaga, jesli ich zabraknie znika "urok gry" jesli to tak mozna nazwac.
Jesli masz zamiar sam zaczynac bez nikogo to nie ma sensu.
Albo kogos wkrecisz ze swojego srodowiska i wtedy jest razniej,
albo nawet nie zaczynaj bo szybko w nia zwatpisz.
Wieczorami zawsze huncimy na hydry z ojcem
Tak serio to grałem może z tydzień z kumplem, trochę kau
90EK na Candii... wstyd? Nie, czemu? Wiem jakie sa zdania ludzi o Tibii, jednak sam uwazam te gre za ponadprzecietna, glownie ze wzgledu na to, ze zgromadzila tak wielu graczy (co prawda moze nie tylu co WoW), pomimo ze na pierwszy rzut oka wyglada jak zwykle g*wno
Niemniej jednak nie gram od ponad 2 lat i nic sie nie zanosi na to, ze kiedykolwiek do gry wroce, gralem jak mialem z kim, poznalem wtedy wiele ludzi z calej Polski, jednak z czasem znajomi zaczeli sie wykruszac, ja mialem mniej czasu, a z kazdym updatem gra stawala sie coraz gorsza..
Niemniej jednak, co do tego ze graja glownie dzieciaki po 12-16 lat, to sie zgodze... Kiedys tego nie bylo, dobrzy i szanowani gracze wysokolevelowi to zwykle byli ludzie z ktorym dalo sie pogadac, dzisiaj to wszystko schodzi na psy i to bylo jedna z przyczyn dla ktorych przestalem grac ;d
Napisane przez hasiek
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOLOLOLOL!1@!$!@#^@#& ?
+1
Prowokacja ?
Nie, dlaczego ?
Każdy chyba chce czasami odpocząć od pracy i zrelaksować się przy czymś innym...całkowicie innym...
Dzięki za Wasze opinie...trochę naświetliliście mi sytuację.
Może jest jakaś tego typu gra którą polecacie ?
Pozdrawiam
Napisane przez LeonineTitan
Na hibernie dokladnie
![]()
Teeeez na hibernie.
To byly czasy.
Jakkolwiek z perspektywy czasu uwazam to za stracony czas.
jeśli nie masz żadnych specjalnych wymagań co do gry, to graj w world of warcraft albo everquest II, jeśli lubisz japońską grafię i nie przeraża cię wielogodzinne bicie leveli, to aion lub lineage II. te gry do przede wszystkim PvE, ale też wszystko inne po trochu. jeśli kręci cię lore i questy, to może cię zainteresować lord of the rings online.
jednak IMO (jako fana PvP) najciekawsze gry na rynku, to eve online i darkfall online.
oprócz tego jest kilkadziesiąt mniej lub bardziej różniących się między sobą tytułów, najlepiej poświęcić kilka chwil na przejrzenie jakiegoś portalu MMORPG i wybranie sobie najbardziej interesującej gry. zasada jest właściwe tylko jedna - nie graj w nic darmowego.
Najlepsza grą skupiającą się na na Pve jest obecnie Lord of the Rings online. Jeśli idzie o pvp, to tak jak powiedział przedmówca, Darkfall/eve online z tym ze pierwsza gra jest ultra niszowa, a druga już tylko niszowa.
Jeśli ktoś zaczyna przygodę z grami mmo to najlepiej zacząć właśnie od wow'a/lotro.
Kiedyś grałem, tj ok. 5 lat temu a skończyłem grać 3 lata temu
i była to najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem (jeżeli brać pod uwagę wciągnięcie), to dla niej kryłem się po nocach grając nieraz 4 dni pod rząd nocki do 6 rano, prawie byłem nieklasyfikowany z fizyki itp
Najlepsza była wersja 7.5/7.6 (pozdro dla tych, którzy pamiętają), później każdy update i "poprawki" sprawiały, że coraz więcej ludzi odchodziło od tej gry. I na prawdę ded był duuuużo gorszy niż 3 bad beaty pod rząd
Gralem na Elysi i miałem kilka postaci, najlepszy był druid 56 lvl. (wtedy największy był ok 130 na serwerze). Pozdro