Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Tibia

49 Posty
34 Użytkownicy
0 Reakcje
3,241 Wyświetlenia

Napisane przez piecykowy
Zainstaluj Steam'a, kup oryginalnego Counter Strike'a (obojętnie jakiego aby był CDkey) i napewno nie będziesz żałował ani się nudził :)

CS 1.6

+1, ale ja akurat wole w Call of Duty 4: Modern Warfare możesz ściągnąć nawet pirata, a dam ci namiar na fajny serwer;)

albo jakąkolwiek inną grę kup/ściągnij i pograj, pociesz się grafiką i dźwiękiem, jak ci się znudzi to zmień.

Tak jak większość pisze w grach typu Lineage/Tibia/WoW musisz siedzieć i koksać inaczej nic z tego nie będzie, a niestety mnie na przykład wciągają takie gry jak cholera, a potem tylko kac moralny że strata czasu, na tej samej zasadzie to już lepiej w pokera pograć. (przynajmniej dla mnie)

piachu01

możesz ściągnąć nawet pirata

Proszę nie propagować piractwa;D

mirtul

Napisane przez Danny917

Napisane przez MatiKosa

Jak to nie? Od czego sa boty? :P Dzisiejsza Tibia (glownie high levele) to wiecej boterow niz graczy ;d

Tu chodzilo raczej o WoW'a ;]

Gram w tibie, po części dla zabicia czasu w wolnych chwilach :)

Pawellipa

Jako inicjator wątku tibijowego na tym forum chciałbym powiedzieć że to fajna gra mimo złej opinii i słabej grafiki . Wciąga i to bardzo . Jakieś ~4 lata temu pykałem w Tibie z Olorionem na jednym serwerze i w jednej gildii ale on mnie nie pamięta i się jeszcze obraził :(

mazaq

a to niedobry olo ;/;/;/

kfas

Pewnie Olo to shark na Tibii i patrzy na innych z gory

piotereczek

To Olo jest taki zły , a ja na niego głosowałem, na użytkownika miesiąca :f_mad:

7zajac7

chyba zaczną grać w Tibię:)