Skip to forum
Problemy z muchbett...

Notifications
Clear all

Problemy z muchbetter

309 Posts
63 Users
162 Reactions
72.1 K Views
FulHaus

Dokładnie, a co jest w tytule przelewu od MB to wstawiłem wyżej.

Chodzi o bezpośrednią wypłatę z Unibetu na konto. Na forum bukmacherskim widziałem posty z 2017, że ludzie pisali, że Unibet forsę przesyła przez pośrednika i w przelewie nie widnieje, że jest to Unibet. Ciekawe czy od tamtego czasu coś się zmieniło.

Reply
Petliot838

Napisane przez johnybananas
ale czego Wy sie obawiacie? Muchbetter nie ma nic wspolnego z hazardem. Byliscie na wakacjach wpłaciliscie bo taniej wychodzi płacenie MB niż z polskiego konta i tyle

Problem w tym, że obecnie w PL, gdzie nie obowiązuje tajemnica bankowa, jak US będzie chciało przejrzeć historię rachunku to nawet bez wszczynania formalnego postępowania może zajrzeć na dowolny rachunek, a tam wszystko czarno na białym...

Reply
johnybananas

mam kolezanke co pracuje w banku, chyba najwiekszym w Polsce, przez rok mieli.... 0 kontroli z US.

Reply
tigerek73

Fulhaus, pisałem.
Paysafe payments solutions limited - TRNxxxxxxx

Reply
Mrosu22

mam kolezanke co pracuje w banku, chyba najwiekszym w Polsce, przez rok mieli.... 0 kontroli z US.

Bo do tej pory musieli mieć podejrzenia i wydany nakaz sądowy żeby wejść Ci na konto, więc nikomu się nie chciała tego robić. Teraz wejdą Ci na konto bez Twojej wiedzy i kiedy będą chcieli, z zacisza swojego biura.

Reply
FulHaus

Fulhaus, pisałem.
Paysafe payments solutions limited - TRNxxxxxxx

To jest nadawca? A w tytule przelewu co jest?

Reply
tigerek73

TRNxxx

Reply
tigerek73

Soryy to ze skrila.

To z unibet,

+ 13,81 €
2 lut, 16:23
Płatność od: VISA PAYMENTS LTD

OPIS
VISA PAYMENTS LTD. i długi numer

Reply
Moderator
retrograde87

Napisane przez Mrosu22

Bo do tej pory musieli mieć podejrzenia i wydany nakaz sądowy żeby wejść Ci na konto, więc nikomu się nie chciała tego robić. Teraz wejdą Ci na konto bez Twojej wiedzy i kiedy będą chcieli, z zacisza swojego biura.

To prawda. Mam w rodzinie urzędnika ze skarbówki. Ostatnio mi mówił że prześwietlaja osoby które ciągną dobry pieniądz z Mops. Podglądaja transakcje. U mnie w gminie rekordzistka bierze 12 tys.

Reply
tigerek73

Jestem w pracy i mam zablokowany dostęp do Unibet. Robiłem dużo małych transakcji i się pgubiłem w tym już co z czego.:f_ugly:

Reply
beniolinho

nie wiem, może coś się ruszyło bo otrzymałem zwroty za odrzucone transkacje przy których pobrało mi hajs

Reply
Petliot838

Napisane przez beniolinho
nie wiem, może coś się ruszyło bo otrzymałem zwroty za odrzucone transkacje przy których pobrało mi hajs

Jakoś nie do końca załapałem co napisałeś. Rozwiniesz ten wpis?

Reply
elusivepl

Zleciłem wypłatę z Unibet na konto , doszło w kolejny dzień.
Z rachunku DEi nr konta
Zleceniodawca VISA PAYMENTS
Tytuł same cyfry

Reply
FulHaus

Ile forsy przelewałeś?

Reply
elusivepl

Numer buta też chcesz znać?

Reply
FulHaus

Nie, ale więcej niż tysiak zł czy mniej?

Reply
tigerek73

Ogólnie widać że UNIBET szuka rozwiązań dla krajów "nielegalnych" . Przelewy idą przez pośredników. VISA PAYMENTS i BitSent. NIe wiem czy to jest wykrywalne.
I czy jest to w kręgu podejrzeń dla US i banku. Tych transakcji na małe kwoty jest miliony.

Reply
AnastazjaPOL

Beniolinho możesz coś więcej powiedzieć? Płaciłem kartą w sobotę i oczywiście odrzuciło mi płatność. Z konta MB zeszła mi kasa ale w historii transakcji zero śladu po całej operacji. Też tak miałeś?

Reply
FulHaus

No mi chodzi o to, czy czasami bank nie będzie takich wpłat z zagranicy blokował do wyjaśnienia, dlatego zapytałem elusivepl czy to była jakaś większa kwota powyżej tysiaka. Bo w ostatnich dniach już się na sieci naczytałem za dużo i jestem trochę przewraźliwiony. ;]
Tak czy siak, jak Unibet do 25 lutego do wypłat nie doda jakiegoś nowego portfela, to też zrobię wypłatę na konto, będzie to okolica 1000 zł, może trochę więcej.

Reply
beniolinho

zwrocilo mi za transakcje zrobione w biedrze w poprzedni poniedziałek, które mi odrzucilo, ale z kolei nie zwrócili mi jeszcze za odrzucone transakcje z lidla.
operacje normalnie były w historii transakcji

Reply