Napisane przez Kidmann84
Spróbuj za pomocą krypto wypłacić, tylko nie wiem czy jeszcze realizują tą formę wypłaty.
I na portfel wypłacasz krypto? Czy na giełdę? Bo jak na giełdę to się nie opłaca, bo potem trzeba raport zdawać do państwa
Napisane przez Kidmann84
Spróbuj za pomocą krypto wypłacić, tylko nie wiem czy jeszcze realizują tą formę wypłaty.
I na portfel wypłacasz krypto? Czy na giełdę? Bo jak na giełdę to się nie opłaca, bo potem trzeba raport zdawać do państwa
Napisane przez Kidmann84
Ja wypłacam na portfel krypto (exodus).
A potem z portfela jak?
Napisane przez Kidmann84
Znalazłem to na forach bukmacherskich pewnie ma to związek z całą tą sytuacją:Działalność firmy Payrnet została ograniczona: stwierdzono rażące naruszenia, istnieje podejrzenie prania brudnych pieniędzy LRYTAS.LT BIZNES PULS RYNKU Zanim Bank Litwy zakończy kontrolę instytucji pieniądza elektronicznego Payrnet, istnieje podejrzenie, że firma rażąco i systematycznie łamie ustawę o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu – wynika z komunikatu prasowego.
Możesz podesłać na priv jak coś źródło żeby zajrzeć bo szukam i nie moge sie dogrzebac
Napisane przez arsze89
Napisane przez Kidmann84
Znalazłem to na forach bukmacherskich pewnie ma to związek z całą tą sytuacją:Działalność firmy Payrnet została ograniczona: stwierdzono rażące naruszenia, istnieje podejrzenie prania brudnych pieniędzy LRYTAS.LT BIZNES PULS RYNKU Zanim Bank Litwy zakończy kontrolę instytucji pieniądza elektronicznego Payrnet, istnieje podejrzenie, że firma rażąco i systematycznie łamie ustawę o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu – wynika z komunikatu prasowego.
Możesz podesłać na priv jak coś źródło żeby zajrzeć bo szukam i nie moge sie dogrzebac
Wyślij Mi zaproszenie do znajomych bo ja nie mogę.
Dokładnie to co kolega wyżej podesłał. Ps jak chcesz to prześlij jeszcze raz zaproszenie bo coś źle kliknąłem.
Przelewał ktos z MB na polskie konto bankowe? Wie ktoś może jaki opis w polskim banku na wyciągu ma tranzakcja z MB po dotarciu na konto? Numer konta i moje imię i nazwisko jako nadawca czy jak?
Ja karty do MB nawet nie wyrobiłem, po prostu raz w miesiącu sobie około 1000 zł wypłacałem na konto.
Nadawcą przelewu jest:
CUSTOM HOUSE FINANCIAL (UK) LTD 12 APPOLD STREET
GB LONDON
A tytuł przelewu to:
ORGBYO i moje imie i nazwisko z adresem
faktycznie cos odjebane jest z tym muchbetter obecnie nie obskuguje zadnego pokera
nikt nigdzie nie wyplacił kasy?
nawet tymi opcjami ktore są dostępne w aplikacji do wyplaty?
ja zleciłem w piątek wplate na acr przez crypto. Jest złodziejska prowizja, ale w tej sytuacji stwierdziłem że warto. Był komunikat że potrwa to między 3-5 dni roboczych (sic!, normalnie kilka godzin). Do dziś dzień kasa zniknęła z konta, a nie wpłynęła.
Prawdopodobnie zalalo ich zleconymi wypłatami, co za tym idzie pojawily się problemy z "płynnością", bo nie wierze że mieli pokrycie na całość sald. Zakładam że pieniądze stracone niestety.
Napisane przez KKingOfCards
nikt nigdzie nie wyplacił kasy?
nawet tymi opcjami ktore są dostępne w aplikacji do wyplaty?
Przed chwilą zleciłem wypłatę na konto w banku ,nie trzymałem tam dużo to sądzę że do kilkunastu stówek nikt się nie będzie czepiał. Czekam aż przelew dojdzie.
Daj znać proszę jak przelew dojdzie i jak wygląda tytuł przelewu jeśli to nie będzie problem. Mam troszkę więcej niż parę stówek, ale wolę zaryzykować niż ewentualnie stracić wszystko.
Napisane przez jerryfci
ja zleciłem w piątek wplate na acr przez crypto. Jest złodziejska prowizja, ale w tej sytuacji stwierdziłem że warto. Był komunikat że potrwa to między 3-5 dni roboczych (sic!, normalnie kilka godzin). Do dziś dzień kasa zniknęła z konta, a nie wpłynęła.
Prawdopodobnie zalalo ich zleconymi wypłatami, co za tym idzie pojawily się problemy z "płynnością", bo nie wierze że mieli pokrycie na całość sald. Zakładam że pieniądze stracone niestety.
Oni liczą dni robocze. Jak zlecileś w piątek to do piątku powinna być wyplacona. Ja czekqm też na swoje dam znać jak przejdzie. Zleciłem jakoś w sobotę
ale czego Wy sie obawiacie? Muchbetter nie ma nic wspolnego z hazardem. Byliscie na wakacjach wpłaciliscie bo taniej wychodzi płacenie MB niż z polskiego konta i tyle