Przejdź do forum
Problemy z muchbett...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problemy z muchbetter

309 Posty
63 Użytkownicy
162 Reakcje
72.1 K Wyświetlenia
Mrosu22

Napisane przez Kidmann84
Spróbuj za pomocą krypto wypłacić, tylko nie wiem czy jeszcze realizują tą formę wypłaty.

I na portfel wypłacasz krypto? Czy na giełdę? Bo jak na giełdę to się nie opłaca, bo potem trzeba raport zdawać do państwa :D

Odpowiedz
Cytat
Kidmann84

x

Odpowiedz
Cytat
Mrosu22

Napisane przez Kidmann84
Ja wypłacam na portfel krypto (exodus).

A potem z portfela jak?

Odpowiedz
Cytat
Gamblero

A co z opcją żeby przelać z muchbutter na skrilla

Odpowiedz
Cytat
Kidmann84

x

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Kidmann84
Znalazłem to na forach bukmacherskich pewnie ma to związek z całą tą sytuacją:

Działalność firmy Payrnet została ograniczona: stwierdzono rażące naruszenia, istnieje podejrzenie prania brudnych pieniędzy LRYTAS.LT BIZNES PULS RYNKU Zanim Bank Litwy zakończy kontrolę instytucji pieniądza elektronicznego Payrnet, istnieje podejrzenie, że firma rażąco i systematycznie łamie ustawę o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu – wynika z komunikatu prasowego.

Możesz podesłać na priv jak coś źródło żeby zajrzeć bo szukam i nie moge sie dogrzebac

Odpowiedz
Cytat
Kidmann84

Napisane przez arsze89

Napisane przez Kidmann84
Znalazłem to na forach bukmacherskich pewnie ma to związek z całą tą sytuacją:

Działalność firmy Payrnet została ograniczona: stwierdzono rażące naruszenia, istnieje podejrzenie prania brudnych pieniędzy LRYTAS.LT BIZNES PULS RYNKU Zanim Bank Litwy zakończy kontrolę instytucji pieniądza elektronicznego Payrnet, istnieje podejrzenie, że firma rażąco i systematycznie łamie ustawę o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu – wynika z komunikatu prasowego.

Możesz podesłać na priv jak coś źródło żeby zajrzeć bo szukam i nie moge sie dogrzebac

Wyślij Mi zaproszenie do znajomych bo ja nie mogę.

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Tu masz:
Link Text...

Odpowiedz
Cytat
Kidmann84

Dokładnie to co kolega wyżej podesłał. Ps jak chcesz to prześlij jeszcze raz zaproszenie bo coś źle kliknąłem.

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Przelewał ktos z MB na polskie konto bankowe? Wie ktoś może jaki opis w polskim banku na wyciągu ma tranzakcja z MB po dotarciu na konto? Numer konta i moje imię i nazwisko jako nadawca czy jak?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Ja karty do MB nawet nie wyrobiłem, po prostu raz w miesiącu sobie około 1000 zł wypłacałem na konto.

Nadawcą przelewu jest:
CUSTOM HOUSE FINANCIAL (UK) LTD 12 APPOLD STREET
GB LONDON

A tytuł przelewu to:
ORGBYO i moje imie i nazwisko z adresem

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Dzięki. To nadawca. A tytuł tranzakcji jakiś jest?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Już dodałem do posta wyżej.

Odpowiedz
Cytat
zibik21

faktycznie cos odjebane jest z tym muchbetter obecnie nie obskuguje zadnego pokera

Odpowiedz
Cytat
KKingOfCards

nikt nigdzie nie wyplacił kasy?
nawet tymi opcjami ktore są dostępne w aplikacji do wyplaty?

Odpowiedz
Cytat
jerryfci

ja zleciłem w piątek wplate na acr przez crypto. Jest złodziejska prowizja, ale w tej sytuacji stwierdziłem że warto. Był komunikat że potrwa to między 3-5 dni roboczych (sic!, normalnie kilka godzin). Do dziś dzień kasa zniknęła z konta, a nie wpłynęła.
Prawdopodobnie zalalo ich zleconymi wypłatami, co za tym idzie pojawily się problemy z "płynnością", bo nie wierze że mieli pokrycie na całość sald. Zakładam że pieniądze stracone niestety.

Odpowiedz
Cytat
przemek20011

Napisane przez KKingOfCards
nikt nigdzie nie wyplacił kasy?
nawet tymi opcjami ktore są dostępne w aplikacji do wyplaty?

Przed chwilą zleciłem wypłatę na konto w banku ,nie trzymałem tam dużo to sądzę że do kilkunastu stówek nikt się nie będzie czepiał. Czekam aż przelew dojdzie.

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Daj znać proszę jak przelew dojdzie i jak wygląda tytuł przelewu jeśli to nie będzie problem. Mam troszkę więcej niż parę stówek, ale wolę zaryzykować niż ewentualnie stracić wszystko.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez jerryfci
ja zleciłem w piątek wplate na acr przez crypto. Jest złodziejska prowizja, ale w tej sytuacji stwierdziłem że warto. Był komunikat że potrwa to między 3-5 dni roboczych (sic!, normalnie kilka godzin). Do dziś dzień kasa zniknęła z konta, a nie wpłynęła.
Prawdopodobnie zalalo ich zleconymi wypłatami, co za tym idzie pojawily się problemy z "płynnością", bo nie wierze że mieli pokrycie na całość sald. Zakładam że pieniądze stracone niestety.

Oni liczą dni robocze. Jak zlecileś w piątek to do piątku powinna być wyplacona. Ja czekqm też na swoje dam znać jak przejdzie. Zleciłem jakoś w sobotę

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

ale czego Wy sie obawiacie? Muchbetter nie ma nic wspolnego z hazardem. Byliscie na wakacjach wpłaciliscie bo taniej wychodzi płacenie MB niż z polskiego konta i tyle

Odpowiedz
Cytat