Przejdź do forum
Problemy z muchbett...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problemy z muchbetter

309 Posty
63 Użytkownicy
162 Reakcje
72.1 K Wyświetlenia
Gamblero

"Cześć Mateusz,

Dziękujemy za wiadomość e-mail i cierpliwość podczas tego procesu.

Wkrótce skontaktujemy się z Tobą, aby przekazać więcej informacji. Na razie upewnij się, że utrzymujesz całkowite saldo dostępne w portfelu.

Bardzo ważne jest, abyś znał całkowitą kwotę swojego salda i na razie nie prosił o nową wypłatę. Może być wymagane powiadomienie o całkowitym saldzie dostępnym na koncie lub kwocie, o którą chcesz się ubiegać.

Jeszcze raz dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie oraz pozostajemy do dyspozycji w przypadku jakichkolwiek innych wątpliwości lub pytań w tej sprawie.

Życzymy miłego dnia!
Regards,

Viktoryia
MuchBetter Support Team"

Ruszyło UAB PAYRNET wykonuje wyrok Banku Litwy wygląda na to że przeleją pieniądze na inny rachunek

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Świetna wiadomość, dzięki kolego, że dzielisz się informacjami.

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Niby to samo ale trochę bardziej precyzyjnie czasowo.

Andrei (MuchBetter)

Jun 28, 2023, 3:24 PM GMT+1

Cześć Lukasz,

Dziękujemy za wybranie MuchBetter.

W nadchodzących godzinach lub dniach skontaktujemy się z tobą ponownie, aby przekazać aktualne informacje o zakłóceniach w świadczeniu usług i ostatnich wydarzeniach, w tym instrukcje dotyczące odebrania środków.

Dlatego bardzo ważne jest, abyś znał całkowitą kwotę swojego salda i wstrzymał się z żądaniem nowej wypłaty. Możesz zostać poproszony o podanie całkowitego salda dostępnego na koncie lub kwoty, o którą chcesz się ubiegać.

Jeszcze raz dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość oraz pozostajemy do twojej dyspozycji w przypadku jakichkolwiek wątpliwości lub pytań w tej sprawie.
Regards,

Andrei
MuchBetter Support Team
https://support.muchbetter.com/

Odpowiedz
Cytat
Mrosu22

Do usunięcia

Odpowiedz
Cytat
Gomez224

Uprzedziłeś mnie :) Właśnie sam miałem to wkleić :)

Wysłałem do nich maila z reklamacja dotycząca wypłaty. Zobaczymy ile będę czekać.

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Z tego co widzę, to odsyłają puste maile i z automatu zamykają zakładane przez klientów tickety odnosnie reklamacji (mi odpisali “Your request status has changed to Resolved with resolution Done.”, przy czym nie dostałem żadnej odpowiedzi co to wogóle oznacza). Czarno to widzę niestety, mam nadzieję, że tak jak jest napisane w emailu z MB sami będą się kontaktować z klientami i w ten sposób będą załatwiać kwestie oddawania pieniędzy.

Odpowiedz
Cytat
Gamblero

U mnie to samo
W teorii mają chyba czas do 14 lipca na zwrot środków

Odpowiedz
Cytat
Szahaj
AnastazjaPOL

To jakie i ile mają zarzutów nie powinno mieć żadnego znaczenia jeśli chodzi o wypłatę środków zgromadzonych przez klientów powiązanych z nią firm. Właśnie za swoje przewinienia Bank Litwy cofnął im licencję. Ale jak zwykle pożyjemy, zobaczymy...

Odpowiedz
Cytat
Gamblero

Licencja która dostali od Banku Litwy wymagała trzymanie środków użytkowników na innym rachunku

"Podobnie jak w przypadku licencji bankowej, licencja pieniądza elektronicznego wymaga, aby firma utrzymywała oddzielne konta dla środków użytkowników i środków własnych. To oznacza, że pieniądze użytkowników są przechowywane na osobnych, segregowanych kontach, które są niezależne od aktywów firmy."

Dzisiaj do 24:00 ma nas poinformować UAB PAYRNET w jaki sposób zwrócą środki, a do 15 lipca je wysłać

Myśle że jutro będzię trzeba zasypać mail'ami Bank Litwy że nie trzymają się wyroku.

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

A nie jest tak przypadkiem, że od dzisiaj, tj. 29 czerwca mają 5 dni na skontaktowanie się z nami?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

że od dzisiaj, tj. 29 maja

;]

Odpowiedz
Cytat
Gamblero

Z tego jak ja to rozumiem to wyrok zapadł 22 czerwca i maja 5dni roboczych żeby się skontaktować, czyli do 29 czerwca

Dlatego dostałeś wczoraj od Muchbetter wiadomość, ale to UAB PAYRNET miało się bezpośrednio kontaktować

//. tak swoją drogą można podać skrilla? do tego przelewu?

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Ciężko powiedzieć. ale nie liczyłbym na to, ja podałem Revoluta. Nie rozumiem też do końca w jaki sposób PAYRNET miałby skokntakktować się z wszystkimi klientami, skąd mają mieć dane, emaila, telefony cokolwiek. MB na moje pytanie nie potrafiło odpowiedzieć.

Odpowiedz
Cytat
Gamblero

Też nie wiem, no jakieś tam audyty ze strony Muchbetter musiały być wysyłane.

Jeden mail jest nie monitorowany, a w drugim automatycznie zamykają ci ticket, kontaktu z UAB praktycznie nie ma
Napisałem maila bezpośrednio do banku Litwy, zobaczymy co odpiszą

Odpowiedz
Cytat
szpro10

czy ktos sie orientuje czy mozna do tej reklamacji/wnisku podac skrilla albo inny portfel internetowy czy czy tylko numer konta bankowego ?

Odpowiedz
Cytat
Don4tello

Napisane przez szpro10
czy ktos sie orientuje czy mozna do tej reklamacji/wnisku podac skrilla albo inny portfel internetowy czy czy tylko numer konta bankowego ?

Ja podałem dane Skrilla, dam znać co z tego będzie.

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Mam wrażenie, że póki co możemy podawać sobie cokolwiek. Nie widać za bardzo zainteresowania ze strony PAYRNET do wywiązania się z wyroku chyba, że chcą działać wg swojego klucza i będą się faktycznie kontaktować bezpośrednio z klientami

Odpowiedz
Cytat
AnastazjaPOL

Ktoś dostał jakąkolwiek odpowiedź z PAYRNET albo z BoL?

Odpowiedz
Cytat
Petliot838

.

Odpowiedz
Cytat