Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

aurora

362 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.4 K Wyświetlenia
fidelloz

Zrobil mi sie jakis ciulaty update i nie moge uzywac mojego ulubionego HyperSimple ustawienia. Da sie to przywrocic ?

Odpowiedz
Cytat
361 odpowiedzi
donZUPA

+mi się jeszcze co chwile zwiesza soft na dobitkę. Zwiesza wam się też?

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

mi powoli chodzi ze sie zyc odechciewa :P

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Starego engine nie będzie już można używać, mam nadzieję że w nowym dodadzą hyper-simple albo ochujeje

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz

już myślałem że to tylko u mnie, kurłaaaa

Odpowiedz
Cytat
kwintoo

Działa wam hud hm2 na tym shicie? Przecież trzeba było mieć wyłączone te wszystkie szmery bajery, czy się mylę?

Odpowiedz
Cytat
nagusek

Nie żebym narzekał ale TRAGEDIA ta aurora żadnej normalnej skórki tam nie ma, nawet karty nowsze a brzydsze aaaaaa

Odpowiedz
Cytat
Mariosgh

Napisane przez kwintoo
Działa wam hud hm2 na tym shicie? Przecież trzeba było mieć wyłączone te wszystkie szmery bajery, czy się mylę?

działa

Odpowiedz
Cytat
kwintoo

Napisane przez Mariosgh

Napisane przez kwintoo

działa

Zauważyłem, że od ponad roku nie aktualizowałem HM-a, teraz już działa. Zmiany można by przeżyć, ale te czcionki na zmniejszonych stołach. :/ Właściwie nic się chyba nie da zrobić? Edytował ktoś sobie pliki fontów?

Odpowiedz
Cytat
koval21

przestał działać Stars Helper który nie wspiera Aurory :( Zapewne też sporo różnych narzędzi przestanie działać, tragedia.

Jeśli ktoś z Was znajdzie sposób jak wrócić do starego layoutu, dajcie znac!

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz

Właśnie najgorsza jest ta mała czcionka na pomniejszonych stołach, ktoś coś ogarnął?

Odpowiedz
Cytat
donZUPA

Nie wypierdala wam się soft? ...bo mi przy otwieraniu nowego stołu całe starsy się zawieszają.

Odpowiedz
Cytat
LAPA2000

Nie macie wrażenia, że nawet taka niby błaha zmiana grafiki też została wymierzona przeciwko regom? Zmniejszono zarówno wielkość wyświetlanych sizingów betów, jak i grubość obramowania oznaczeń, wszystko po to żeby uprzykrzyć życie tym którzy korzystają z tych fukcji, regom grającym większą ilość pomniejszonych stołów. Już nawet abstrahując od motywów, wygląda to dużo gorzej teraz.

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales

Kurwa, ale gowno, tez myslalem, ze to tylko u mnie sie cos zjebalo i tez klikam bez starshelpera. Wlasciwie to klikalem, bo przed chwila wyjebalo mi softa jak mialem jakies 3b wrzucone. Ciekawe czy siano sie spalilo czy jak

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Można przywrócić starą wersję jak w folderze P* skopiujecie sobie całość z folderu 'backup' i przekleicie do głównego folder. Nie każdemu działa, zależy też z kiedy jest ostatni backup

Odpowiedz
Cytat
aghiri

Nie wszyscy maja starą wersję w folderze backup, ja np. nic nie mam.
Aby wgrać starą grafikę:
Usuńcie wszystkie pliki z folderu:
C:\Users*USERNAME*\AppData\Local\PokerStars\ImgCache
Odpalcie klienta za pomocą pokerstars.exe

Odpowiedz
Cytat
Don4tello

Działa aghiri :D ! hahaha

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

zadziałalo, tak z ciekawosci, skad wy wiecie takie rzeczy? jak to naprawic?

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

I drugie pytanie, teraz za kazdym razem trzeba bedzie tak usuwac? bo ciagle sie beda chyba updaty robic? co sadzicie?

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz

kurła dzięki mistrzu aghiri! Pokerstrategy powinno ci upnąć status czy coś :f_drink:

Odpowiedz
Cytat