Zrobil mi sie jakis ciulaty update i nie moge uzywac mojego ulubionego HyperSimple ustawienia. Da sie to przywrocic ?
Starego engine nie będzie już można używać, mam nadzieję że w nowym dodadzą hyper-simple albo ochujeje
Działa wam hud hm2 na tym shicie? Przecież trzeba było mieć wyłączone te wszystkie szmery bajery, czy się mylę?
Nie żebym narzekał ale TRAGEDIA ta aurora żadnej normalnej skórki tam nie ma, nawet karty nowsze a brzydsze aaaaaa
Napisane przez kwintoo
Działa wam hud hm2 na tym shicie? Przecież trzeba było mieć wyłączone te wszystkie szmery bajery, czy się mylę?
działa
Napisane przez Mariosgh
Napisane przez kwintoo
Działa wam hud hm2 na tym shicie? Przecież trzeba było mieć wyłączone te wszystkie szmery bajery, czy się mylę?działa
Zauważyłem, że od ponad roku nie aktualizowałem HM-a, teraz już działa. Zmiany można by przeżyć, ale te czcionki na zmniejszonych stołach. :/ Właściwie nic się chyba nie da zrobić? Edytował ktoś sobie pliki fontów?
przestał działać Stars Helper który nie wspiera Aurory
Zapewne też sporo różnych narzędzi przestanie działać, tragedia.
Jeśli ktoś z Was znajdzie sposób jak wrócić do starego layoutu, dajcie znac!
Właśnie najgorsza jest ta mała czcionka na pomniejszonych stołach, ktoś coś ogarnął?
Nie wypierdala wam się soft? ...bo mi przy otwieraniu nowego stołu całe starsy się zawieszają.
Nie macie wrażenia, że nawet taka niby błaha zmiana grafiki też została wymierzona przeciwko regom? Zmniejszono zarówno wielkość wyświetlanych sizingów betów, jak i grubość obramowania oznaczeń, wszystko po to żeby uprzykrzyć życie tym którzy korzystają z tych fukcji, regom grającym większą ilość pomniejszonych stołów. Już nawet abstrahując od motywów, wygląda to dużo gorzej teraz.
Kurwa, ale gowno, tez myslalem, ze to tylko u mnie sie cos zjebalo i tez klikam bez starshelpera. Wlasciwie to klikalem, bo przed chwila wyjebalo mi softa jak mialem jakies 3b wrzucone. Ciekawe czy siano sie spalilo czy jak
Można przywrócić starą wersję jak w folderze P* skopiujecie sobie całość z folderu 'backup' i przekleicie do głównego folder. Nie każdemu działa, zależy też z kiedy jest ostatni backup
Nie wszyscy maja starą wersję w folderze backup, ja np. nic nie mam.
Aby wgrać starą grafikę:
Usuńcie wszystkie pliki z folderu:
C:\Users*USERNAME*\AppData\Local\PokerStars\ImgCache
Odpalcie klienta za pomocą pokerstars.exe
I drugie pytanie, teraz za kazdym razem trzeba bedzie tak usuwac? bo ciagle sie beda chyba updaty robic? co sadzicie?