Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
362 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.4 K Wyświetlenia
RobertByku2

Napisane przez aghiri
Nie wszyscy maja starą wersję w folderze backup, ja np. nic nie mam.
Aby wgrać starą grafikę:
Usuńcie wszystkie pliki z folderu:
C:\Users*USERNAME*\AppData\Local\PokerStars\ImgCache
Odpalcie klienta za pomocą pokerstars.exe

U mnie nie widzę folderu AppData xD jakoś dziwnie ostatnio atechniczny jestem, może ktoś pomóc, jak taki folder znaleźć? Szukajka dysku również nie znajduje. Mam Win10

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Wyszukaj %appdata%

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz

albo musisz włączyć opcję "pokaż ukryte pliki i foldery"

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez szugamiszcz
albo musisz włączyć opcję "pokaż ukryte pliki i foldery"

Dzięki, znalazło, ale folderu PokerStarsa tam nie mam... Więc chyba będę się z nowym softem męczył xD

Odpowiedz
Cytat
Artur90

Spróbuj po prostu wyszukać folder "PokerStars" na dysku 'C'.

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales

Nie chce deprecjnowac osiagniec kolegi, ktory podal rozwiazanie, ale jest ono na stronce starshelpera :D

@Robert, tez juz bylem pogodzony, ze bede musial grac na starym, szukalem tego chyba z 20 min, ale jednak jest i dziala :P

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez RogerMorales
Nie chce deprecjnowac osiagniec kolegi, ktory podal rozwiazanie, ale jest ono na stronce starshelpera :D

@Robert, tez juz bylem pogodzony, ze bede musial grac na starym, szukalem tego chyba z 20 min, ale jednak jest i dziala :P

Jak Ci się udało to zrobić? Folder backup mi nie działa, AppData też nie ma folderu P* xD może jest na to inny patent

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Nie wiem jak ostatecznie wyszukiwałeś, ale jeśli moim sposobem to nie kieruje Cię od razu do appdata tylko do appdata\raoming, czego mogłeś nie zauważyć. Więc trzeba się cofnąć o jeden folder

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez Heissenbberg
Nie wiem jak ostatecznie wyszukiwałeś, ale jeśli moim sposobem to nie kieruje Cię od razu do appdata tylko do appdata\raoming, czego mogłeś nie zauważyć. Więc trzeba się cofnąć o jeden folder

Nie mam, niestety folder w żadnym przypadku nie widnieje. Wkurza mnie ten layout, strasznie małe litery, nic nie widzę xD

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales

Napisane przez RobertByku2

Jak Ci się udało to zrobić? Folder backup mi nie działa, AppData też nie ma folderu P* xD może jest na to inny patent

Najpierw upewnij sie, ze masz widoczne pliki ukryte, robisz to w opcji widok. A pozniej wchodzisz w dysk C: --> uzytkownicy--> PC--> AppData (ktory jest ukryty)--> Local--> PokerStars.eu--> ImgCache, w tym folderze zaznaczasz wszystko, wypierdalasz i wszystko jest jak nalezy

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez RobertByku2

Najpierw upewnij sie, ze masz widoczne pliki ukryte, robisz to w opcji widok. A pozniej wchodzisz w dysk C: --> uzytkownicy--> PC--> AppData (ktory jest ukryty)--> Local--> PokerStars.eu--> ImgCache, w tym folderze zaznaczasz wszystko, wypierdalasz i wszystko jest jak nalezy

Pisze już trzeci raz - odkryłem foldery, znalazłem folder app data ale w tym folderze nie mam folderu o nazwie PokerStars :D myślałem że napisałem jasno

Odpowiedz
Cytat
sprjim333

U mnie jest w folderze Admin a nie User , tam poszukaj.

Odpowiedz
Cytat
nobolandia

Dzieki za to rozwiazanie. Ciekawe na jak dlugo to pomoze.

Odpowiedz
Cytat
Crash0118

Istnieje jakiś sposób żeby nie robić tego przed każdym odpaleniem starsów?

Odpowiedz
Cytat
VonNogay

Kiedyś była opcja przywracania wcześniejszej wersi oprogramowania. Teraz nie mogę tego znalezc w sofcie. Może ktoś wie jak z softu przywrócić starą wersję?

Odpowiedz
Cytat
aghiri

Napisane przez Crash0118

Istnieje, stwórz plik na pulpicie *.txt
Wklej to:

del %LOCALAPPDATA%\PokerStars.EU\ImgCache\*.* /f /q
start "" "C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU\pokerstars.exe"

Zapisz plik i zmień rozszerzenie pliku na nazwa.bat

Odpowiedz
Cytat
ZolnierzSkez

Napisane przez aghiri

Napisane przez Crash0118

Istnieje, stwórz plik na pulpicie *.txt
Wklej to:

del %LOCALAPPDATA%\PokerStars.EU\ImgCache\*.* /f /q
start "" "C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU\pokerstars.exe"

Zapisz plik i zmień rozszerzenie pliku na nazwa.bat

:f_love::f_love::f_love::f_love::f_love::f_love:

Odpowiedz
Cytat
Don4tello

Diamencik dla aghiri do końca roku😎👍👍👏.

Odpowiedz
Cytat
LAPA2000

Nie wiem czy czytaliście oświadczenie deweloperów Starshelpera, updatu nie będzie. Starshelper będzie działał tak długo jak będzie działał sposób z usunięciem tych plików. Znacie może jakieś inne softy tego typu?

Odpowiedz
Cytat
Mariosgh

Z tych, co działają z aurorą, to StarsCaption

Odpowiedz
Cytat