Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
362 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.4 K Wyświetlenia
koval21

Napisane przez NLGeneration
11 dni temu otrzymalem poniższe info. jak zapowiadali tak zrobili
https://prnt.sc/1erhgem

cytat ze screenu: "W okresie wdrażania poprawek gracze nadal mogli korzystać z poprzedniego silnika. Obecnie nie ma już takiej możliwości" - właśnie skończyłem sesje grając na starym silniku, wszystko śmiga jak należy, jedynie wystrzegam sie aktualizacji softu

Odpowiedz
Cytat
wezuwezu

^ u mnie wszystko po staremu jak usunalem "update"

Odpowiedz
Cytat
buchal

Napisane przez koval21cytat ze screenu: "W okresie wdrażania poprawek gracze nadal mogli korzystać z poprzedniego silnika. Obecnie nie ma już takiej możliwości" - właśnie skończyłem sesje grając na starym silniku, wszystko śmiga jak należy, jedynie wystrzegam sie aktualizacji softu

Myślisz, że gdybym zastąpił swój katalog PS w "Program Files" na twój, poszłoby po staremu?

Napisane przez wezuwezu
^ u mnie wszystko po staremu jak usunalem "update"

Mógłbyś napisać co konkretnie zrobiłeś krok po kroku? Z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat
wezuwezu

chodzilo mi o to ze poprawilem sciezke z update .exe bez update

Odpowiedz
Cytat
buchal

Napisane przez wezuwezu
chodzilo mi o to ze poprawilem sciezke z update .exe bez update

a kiedy ostatni raz instalowałeś?

Może któryś z was uploadować swój katalog PS gdzieś na neta, może bym go ściągnął i podmienił?

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Zawartość backup wrzuć do C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU i uruchamiaj za pomocą C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU\Pokerstars.exe

https://www.mediafire.com/file/hsj3kbcco3c6bc3/backup.zip/file

Działa z
[PipeOption]
LegacyPokerTable=1

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez buchal

Napisane przez koval21cytat ze screenu: "W okresie wdrażania poprawek gracze nadal mogli korzystać z poprzedniego silnika. Obecnie nie ma już takiej możliwości" - właśnie skończyłem sesje grając na starym silniku, wszystko śmiga jak należy, jedynie wystrzegam sie aktualizacji softu

Myślisz, że gdybym zastąpił swój katalog PS w "Program Files" na twój, poszłoby po staremu?

w sumie można spróbować, odezwij się na priv jakby co

Odpowiedz
Cytat
buchal

Napisane przez emomaniac
Zawartość backup wrzuć do C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU i uruchamiaj za pomocą C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU\Pokerstars.exe

Działa z
[PipeOption]
LegacyPokerTable=1

Dzięki, brachu! Działa jak złoto! :f_drink:

Uratowałeś moje oczy, które były bliskie wypłynięcia. Dzięki wszystkim za pomoc, jesteście świetni, samych nutsów! :)

Odpowiedz
Cytat
molekpl

Napisane przez emomaniac

https://www.mediafire.com/file/hsj3kbcco3c6bc3/backup.zip/file

Działa z
[PipeOption]
LegacyPokerTable=1

Potwierdzam, działa.
Uzywa ktoś może skórek do aurory ? są popularne za 19e i wyglądają przyzwoicie. ? Może ktoś ma i by się podzielił.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Mgła po covidowa spowodowała że nie mogę znaleźć pliku user.ini żeby wpisać [PipeOption]
LegacyPokerTable=1. W kwietniu to robiłem. Dramat z dynią.

HELP. Nie idzie grać po aktualizacji. Zrobiłem ją bo na wcześniejszej podczas grania spinów 4 stoły jak otwierałem nowy to podczas kręcenia wygranej zamrażało mi stoły na kilka sekund i nie mogłem nic zrobić.

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

W sofcie help - open my settings folder (pomoc - otwórz mój folder z ustawieniami).
Ściągnij i wrzuć te pliki co wcześniej podałem. Na razie działa stary layout dopóki nie wymuszą aktualizacji.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dzięki w pomocy mojej pomroczności. :f_drink:

Działa. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
profek20

Nie wiem jak ludzie graja na pokerstaresie nawet na minimalnych ustawieniach Aurory. Ja mam niezlego kompa a to i tak zamula. Tutaj naprawde nie ma przyjemnosci z grania na trym sofcie. Obrzydzenie i demotywacja. Mnie juz LegacyPokerTable=1 po wpisaniu nie dziala. Wtedy byloi lepiej tylko ze timebank sie bugowal.

Sciaganie jakis plikow i wymienianie non stop to czlowiekowi sie niechce juz w to bawic.

Odpowiedz
Cytat
pzareba

Napisane przez profek20
Nie wiem jak ludzie graja na pokerstaresie nawet na minimalnych ustawieniach Aurory. Ja mam niezlego kompa a to i tak zamula. Tutaj naprawde nie ma przyjemnosci z grania na trym sofcie. Obrzydzenie i demotywacja. Mnie juz LegacyPokerTable=1 po wpisaniu nie dziala. Wtedy byloi lepiej tylko ze timebank sie bugowal.

Sciaganie jakis plikow i wymienianie non stop to czlowiekowi sie niechce juz w to bawic.

Ja tam nie rozumiem o co chodzi. Ja mam starego procka (fx4300) 4Gb DDR3 i u mnie kilkanaście stołów otwartych i nie ma zadnej różnicy czyto było na starym sofcie czy na aurorze

Odpowiedz
Cytat

Ja gram na aurorze na ustawieniach max od dawna i nic nie cięło nigdy

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez profek20

Spróbuj jeszcze raz przekopiować folder backup jak wcześniej kolega podał. Mi pomogło.
U mnie stoły się zamrażały podczas kręcenia wygranej na nowo otwartym stolikuw spinach prz 3-4 stołach . Ponadto zamulony na maxa. Gram z tym wpisem od prawei roku i jest ok. Zauważyłem że po każdej aktualizacji softu trzeba to robić.

Odpowiedz
Cytat
buchal

Update'owało mi znowu pomimo uruchamiania przez "Pokerstars.exe". :f_mad:
Zrobiłem podmiankę emomaniaca w "Program Files", dodałem LegacyPokerTable=1 w "user.ini" w AppData/Locals/Pokerstars.EU i lata.

UWAGA: update podmieniając "user.ini" w localsach na nowy, zachowuje stary pod nazwą "user.ini.bak" - jeśli nie chce się wam ustawiać wszystkiego na nowo i wpisywać LegacyPokerTable=1 - po prostu podmieńcie stary plik na nowy. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
profek20

Na waszej metodzie dziala timebank czy sie buguje?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez profek20
Na waszej metodzie dziala timebank czy sie buguje?

nie pokazuje niestety paska czasu na decyzje. Gdy używasz oprogramowania pomocniczego typu StarsHelper czy StarsCaption, możesz sobie ustawić żeby ten czas pokazywał Ci w formie licznika z ubywającymi sekundami.

Odpowiedz
Cytat
profek20

To akurat mi nie przeszkadza. Bardziej mialem na mysli czy auto timebank sam sie wylacza przez co szkodliwie przy mutltablingu sa generowane foldy.

Odpowiedz
Cytat