pierwszy profit:
+857
głównie to z 3.5r i jednej 8. pare deepów w mtt było ale na deepach się skończyło
o/
Siema widze ze juz zaczeliscie a co ze splaceniem starego dlugu? Czy tylko na obietnicach skonczysz?
Napisane przez mgrudzie
Siema widze ze juz zaczeliscie a co ze splaceniem starego dlugu? Czy tylko na obietnicach skonczysz?
od tego mistrzu jest priv, a nie watek railingowy. chcialbym zeby tutaj udzielali sie tylko ludzie zwiazani ze stackingiem.
ok skoro odpisujesz to mozemy pisac na priv nie ma problemu. mistrzu to jest ironia czy komplement?
Dobra nie ma sie co spinac. Mam nadzieje ze sie dogadamy i ze staking bedzie profitowy, gl w tym temacie
Napisane przez mgrudzie
ok skoro odpisujesz to mozemy pisac na priv nie ma problemu. mistrzu to jest ironia czy komplement?Dobra nie ma sie co spinac. Mam nadzieje ze sie dogadamy i ze staking bedzie profitowy, gl w tym temacie
komplement. :sdrink
Dzisiaj raczej bez sesji będzie, chujowo się czuje ;x
out na sft w 10 k gtd 888 ;x
sitki wedlug hm2 b/e ale on czasem zle liczy, wiec dzisiaj moze byc -
dzisiaj ostry grind. planowo kończe grać o 1:20 otwierajac ostatnie mtt turbo.
na p* sitki non stop 8 i 3.5r z przewaga drugich, do tego hoty i bigi, nie ma ich wiele.
na 888 i FTP do 15$ BI MTT.

chujowy screen, ale jest ship ![]()
do tego ship 8 $ i drugie miejsce w 3.5r AT < J3s pf
chyba jest jakis profit
Napisane przez NumberOne1
WOW. czekam z niecierpliwoscią na podsumowanie i wynik
gg
jeszcze gram, podsumowanie jutro.
Niestety siada mi HM2, pokazuje profit na P* około ~1500$ a jest według cashiera +800. Dlatego wszystkie wyniki będę pokazywał według cashiera.
Podsumowanie:
Pokerstars:
135 X 3.5R$
78 X 8$ TOTAL PROFIT +800$
47 X MTT
888:
28 X MTT TOTAL PROFIT +1666$
FTP:
13X MTT TOTAL PROFIT -131$
Łącznie profit: 2335$
mozesz pokazywac wg cashiera. w ostatnim dniu sie zrobi join me z historia transakcji zeby wszystko bylo transparentne i wiarygodne i będzie git.
ładny dzien wczoraj. gg
Napisane przez NumberOne1
mozesz pokazywac wg cashiera. w ostatnim dniu sie zrobi join me z historia transakcji zeby wszystko bylo transparentne i wiarygodne i będzie git.ładny dzien wczoraj. gg
izi, dzisiaj przerwa po wczorajszym shipie ;d
dzisiaj torba na okolo ~ -600$.
siadł mi tylko turek za 16.50$ ze swojego portfela
no siadl Ci turek za 15$+1,5$. Czyli grany w ramach stackingu. Nigdzie nie napisałeś że grasz cos poza stackingiem (tak jak np. napisał rafalk wczoraj zaraz przed odpaleniem turnieju). Mam nadzieje że to co napisałeś wyżej to żart. Szczególnie że jestem przekonany że poprzednie 15$ grałeś grałeś ze stackingu - jeśli nie to chciałbym zobaczyć historie przelewów na pokerstars w joinme gdzie przesyłasz sobie specjalnie dolary na te turnieje z wyższym wpisowym.
Z tego co widzę railling też jest nieprzejrzysty - nie zgadza się ilość turniejów pisanych przez Ciebie z tą w harmonogramie z prolabsa - u rafalka wszystko sie zgadza co do 1 turka.
Prosiłabym o zestawienie wszystkich granych mtt w tabelach i podsumowanie każdej sesji.
odezwe się na skype potem.