Ok, jeśli to wszystkie mtt dziś to spoko, oby było co odejmować z rozliczenia
Ja też rezerwuje na następną sesję.
Rozumiem, że ta rozpiska za 230$ jest też stakingowa i najwyżej będziemy dosyłać? (i grasz jakies multi sng za swoje dla zapelnienia?)
Napisane przez sojowyjarz
Ja też rezerwuje na następną sesję.Rozumiem, że ta rozpiska za 230$ jest też stakingowa i najwyżej będziemy dosyłać? (i grasz jakies multi sng za swoje dla zapelnienia?)
Bubek gra dziś sesję za 230$ , każdy ma udziały takie same jak w pierwszej ofercie. A rozliczenie dokona w oparciu o wynik dzisiejszej sesji (z uwzględnieniem tego co nam zostało wczoraj)
w encore w puli na CL, 78% po turnie też nie holdneło i niestety mamy torbę ![]()
e; schaszowane ~60$ więc nie trzeba nic dosyłać
Właśnie miałem to na myśli pytając czy będziemy ewentualnie dosyłać
Dolicz mi do następnej sesji ![]()
AA < KK to zawsze robi dobre morale
średniawo, jedynie mini cash 5e+r najpierw AA bez akcji a potem QQ<KK i nie dane mi było powalczyć o coś wiecej. Obecnie fajny stack w 4k rebuy na party ale tu jeszcze sporo gry.
Napisane przez bubek90
średniawo, jedynie mini cash 5e+r najpierw AA bez akcji a potem QQ<KK i nie dane mi było powalczyć o coś wiecej. Obecnie fajny stack w 4k rebuy na party ale tu jeszcze sporo gry.
zaczynam Ft z 6-tym stackiem
Napisane przez bubek90
Napisane przez bubek90
średniawo, jedynie mini cash 5e+r najpierw AA bez akcji a potem QQ<KK i nie dane mi było powalczyć o coś wiecej. Obecnie fajny stack w 4k rebuy na party ale tu jeszcze sporo gry.zaczynam Ft z 6-tym stackiem
za długo nie pograłem AQ<JJ mimo Q na flopie nie holdneło