w tym rebuyu z 20:30 tez out na 12 i męczyłem tego 3Er z 22:15 ale wpadły gówno hajsy
taka sytuacja niestety

jak będzie wola ludu to zagram podobną sesję (tak na oko bez startsów bez 24h i bez tych po 22) jak nie to odeśle jakoś po południu
w tym rebuyu z 20:30 tez out na 12 i męczyłem tego 3Er z 22:15 ale wpadły gówno hajsy
taka sytuacja niestety

jak będzie wola ludu to zagram podobną sesję (tak na oko bez startsów bez 24h i bez tych po 22) jak nie to odeśle jakoś po południu
widze ze nie dopisałem ze zagram jutro, dzis wolałbym odpocząć i na spokojnie obejrzeć trening u wombata.
Napisane przez bubek90
widze ze nie dopisałem ze zagram jutro, dzis wolałbym odpocząć i na spokojnie obejrzeć trening u wombata.
wyrzuciłem 2 turki 10E+r i dodałem kilka tańszych dla zmiejszenia wariancji, dziś lecimy wg tego

88
Napisane przez sojowyjarz
Powodzenia!Te na czarno to jaki to soft? (średnio ogarniam mtt
)
888
jest ft w tym za 20E z 18:30 ale mega shorce do tego przed chwila dostalem walka z AA
Napisane przez bubek90
jest ft w tym za 20E z 18:30 ale mega shorce do tego przed chwila dostalem walka z AA
fartowne podwojenie QJ>AQ,
jestsft w turbosie z 19:00
Napisane przez bubek90
już tak nie szorcisz, szczuruj do 1szego
Napisane przez LarryWroclaw
Napisane przez bubek90
jest ft w tym za 20E z 18:30 ale mega shorce do tego przed chwila dostalem walka z AAjuż tak nie szorcisz, szczuruj do 1szego
![]()
out na 4 AJ< 33 ~150E