Skip to forum
Notifications
Clear all

Railing maciejko21

698 Posts
75 Users
1061 Reactions
184.1 K Views
Strider444

No te splashe to profitowe są. Też miałem ostatnio niezłe miejsca. Napisz jakąś listę ile komu oddałeś bo się rozjedzie

Reply
1AnnaMaria1

Napisane przez RADKO6
czuję ,że muszę w tym wątku coś skrobnąć , żeby malwersant znów coś kapnął :fuckyeah:

xD

Reply
maciejko21

Hej, czas na aktualizację. Ostatnio nie wrzucałem nic, ponieważ miałem zjazd kilkaset dolców i nie było o czym informować. W niedzielę byłem 8. w splashu 1.10 niefartownie odpadając. W pracy coraz lepiej, wygląda na to, że będę miał stałą pracę w biurze z szansą na kontrakt. Z racji godzin w których pracuję 10 - 18:30 nie jestem w stanie zbyt dużo grać w tygodniu, dlatego staram się ile mogę w weekendy. Wolne środki z wypłaty kwietniowej dorzuciłem do rolla, zebym miał w ogóle za co grać po tym swingu, bo jednak sporą część z ostatnich shipów odesłałem Wam. Pozdrawiam.

Reply
forrestmj79

znowu brak jakiejkolwiek informacji

Reply
leeloo80

[treść edytowana]

\\ Spam - SiemaAS

Reply
Micholin21

Satki z rebuyem nie sa poprawnie trackowane. Pokazywana jest srednia wartosc za ile sie ludzie wkupuja. Jezeli ktos bierze rebuya np. 30x to praktycznie nie widac tego, a wykres bedzie szybowac w gore. Nie wiem ile rebuyow bierze maciejko. Tak tylko mowie.

Reply
michal19888

Napisane przez Micholin21
Satki z rebuyem nie sa poprawnie trackowane. Pokazywana jest srednia wartosc za ile sie ludzie wkupuja. Jezeli ktos bierze rebuya np. 30x to praktycznie nie widac tego, a wykres bedzie szybowac w gore. Nie wiem ile rebuyow bierze maciejko. Tak tylko mowie.

Co nie zmienia faktu, że chłop zgarnął kilkanaście tysięcy $ i spłaca to w tempie takim, że jego raty nie pokrywają inflacji. Krótko mówiąc,lepsze pożyczki to tylko posłowie w sejmie mają.

Reply
forrestmj79

jakieś info czy tylko gratulacje ze zostaliśmy wydymani?

Reply
maciejko21

Hej, już piszę. Przepraszam za brak aktualizacji. Miałem urwanie głowy w pracy, dodatkowo 2 tyg temu padł mi lapek i pozyczalem z doskoku od sąsiadów. Pokerowo w czerwcu idzie w kratkę, miałem 2 ft splasha Ale niestety konczylem 7-8 i brakowało domkniecia. Miałem małą nadwyżkę 150$ to przelalem ja do Bilsona 2 tyg temu. Teraz na kulka dni lecę do pl do rodziny, bo nie byłem w kraju od mojego wyjazdu. Po powrocie napiszę dokładniej co i jak wygląda. Jeszcze raz sorki za laga i co by się nie działo to splace te zadłużenie.

Reply
xSniFF

Napisane przez bobson88
To teraz jeszcze sobie będzie musiał laptopa kupić w pierwszej kolejności no bo jak to tak :D

P.s. W sumie nadal nie wiem czemu do tego doszło? Ktoś zna powody tego wałka? Maciejko wyjaśnisz, bądź wyjaśniałeś to gdzieś?

Takimi polaczkowymi tekstami nikomu nie pomagacie a wręcz pogarszacie sprawę. Was naprawdę to smieszy takie wpierdalanie sie w cudze sprawy i pisanie szyderczych komentarzy? Jak nie znasz sprawy to pozostaw to dłużnikowi i reszcie osób którym wisi hajs i idz sobie dziubać te swoje micro sng których siedzisz całe życie a nie pakuj sie ludziom w ich interesy.?(

Reply
ixinumber1

Napisane przez RADKO6
za mało lajków mówię wam ! Wasz malwersant siedzi na którejś bałtyckiej plaży i opala dupę , zamiast zapierdalać po plaży z orzeszkami w karmelu i kukurydzą !

Mimo że nie mam nic do stackingu i z tematem nie jestem związany to nie rozumiem, ogarnij sie człowieku i poprostu opuść ten temat, ponieważ w żadne sposób ciebie również on nie dotyczy, wiec po co zabierasz w nim głos. Jeśli gość się deklaruje, że wyrówna temat, to pewnie wyrówna - stakerzy juz pewnie dawno są poinformowani o przebiegu spłacania poza twoją publiką. Czy jest to jakaś próba uwolnienia twojego ego ? daje Ci to przyjemność ? jeśli tak to współczuje

Reply
forrestmj79

nie widzę żadnych nowych informacji

Reply
maklakiewicz

Ja już nie mam cierpliwości. Żadnych aktualizacji, żadnego kontaktu, żadnych zwrotów tylko pierdolenie jakieś.
Ile to już miesięcy na wyspach pracujesz? Że niby z gry nas będziesz spłacał? Miałeś pracować i oddawać kasę. A przed chwilą widziałem Cię w splashu za 7,5 i napierdalasz sobie spiny maxy po 15 dolków.
Proponuję założyć grupę na skypie i wymienimy się wszelkimi informacjami.
Jeżeli ktoś ma konkretne propozycje jak dojechać szmatę zapraszam na priv.

Reply
michal19888

Przejrzałem ten wątek i przedstawię wam obliczenia jak to się prezentuje.
Kwota na koniec stackingu wynosiła 13000$. Maciejko 26.05.2016 przyznaje, że coś jest nie tak i kasy nie ma. Dziś mamy 18.09.2017 czyli mija prawie 16 miesięcy od momentu w który "zaczyna " spłacać swoich inwestorów.

Po podsumowaniu wszystkich spłat przez te 16 miesięcy, uzyskałem kwotę 1504$ co daje w przeliczeniu miesięcznym 94$ czyli w takim tempie autor tego stackingu spłaci kwotę bazową ( 13000$ ) za 122 miesiące czyli ponad 10 lat.

Dla mnie to jest żenujące, że ktoś wyjeżdża do UK pracować, grać na weekendach i oddaje 94$ miesięcznie. Do tego jest często widywany online a zobaczyć post od niego tutaj na forum graniczy z jebany* cudem.

Moim zdaniem wszyscy inwestorzy powinni ten przypadek opisać najbliższym tego jegomościa bo to co się tutaj odpierdal* przekroczyło wszystkie normy.

Reply
forrestmj79

Gość nas dyma aż huczy , a udaje wielkiego poszkodowanego I robi jeszcze z siebie ofiarę. Miał spłacać I nic w tym kierunku nie robi. Pewnie śmieje sie teraz nas , że nas tak oskubał.Nawet nie wywiązuje sie z własnych ustaleń.

Reply
bobson88

Napisane przez maklakiewicz
Ja już nie mam cierpliwości. Żadnych aktualizacji, żadnego kontaktu, żadnych zwrotów tylko pierdolenie jakieś.
Ile to już miesięcy na wyspach pracujesz? Że niby z gry nas będziesz spłacał? Miałeś pracować i oddawać kasę. A przed chwilą widziałem Cię w splashu za 7,5 i napierdalasz sobie spiny maxy po 15 dolków.
Proponuję założyć grupę na skypie i wymienimy się wszelkimi informacjami.
Jeżeli ktoś ma konkretne propozycje jak dojechać szmatę zapraszam na priv.

http://prntscr.com/gpdvgz

Reply
forrestmj79

czy pozostali inwestorzy maja zamiar zrobic cokolwiek aby odzyskac swoje pieniądze, czy nie zamierzaja nic zrobić?

Pozdrawiam

Reply
DamianLuna

Witam,

Usunąłem całą dyskusję użytkowników nie związanych ze stakingiem. Prosiłbym nie zaśmiecać wątku i nie robić prywatnych wycieczek w stosunku do innych użytkowników.

Pozdrawiam DamianLuna.

Reply
danel91

może ustalmy coś na priv? Ktoś skan dowodu podobno miał.. dodałem Ciebie forrest i maklakiewicz do znajomych

Reply
forrestmj79

Ponawiam pytanie

czy pozostali inwestorzy maja zamiar zrobic cokolwiek aby odzyskac swoje pieniądze, czy nie zamierzaja nic zrobić?

Pozdrawiam

Reply