zawsze muszę mieć pecha do inwestorów ;). w stackingu jest jasne napisane, że gram MTT DO 15$ a ten jest za 16.50$, nie wiem czego nie rozumiesz i czemu coś miałoby wykluczać, że mogę dokładać turki na własną rękę. Możemy się rozliczać według prolabsa, a koszty turków 15$+ na koniec chciałem pokryć, imo to normalne. Nie mam zestawienia wszystkich MTT ( nie umawialiśmy się na to), skoro uważasz, że prolabs pokazuje wszystko pięknie na 100% i zgadza się to po co Ci harmonogram? Nie wpadłeś na pomysł, że Twój kolega rafalek ( nie obrażając go oczywiście ), po prostu bierze wyniki stamtad co Ty? Zgadzają się mu w 100% z tym, co jest w HM2? Nie uwierzę w to.
Nikogo nie miałem zamiaru oszukać, bo nie w tym sens przecież. Może się mścisz, bo wczoraj odmówiłem Ci swapnięcia, a teraz po prostu chcesz się wycofać ze stackingu? Szkoda mi po raz kolejny negatywnego feedbacku i że tak to wyszło. Skoro chcesz się wycofać tak też zrobimy, ale powtarzam, że chciałem w końcu wyrobić fajny profit, a oferta zakładała GŁÓWNIE sitki 180 turbo, a MTT DO 15$ to był tylko dodatek. Zaraz rozliczę.