Napisane przez kuczay
...Nie chcę zakładać tego konta na ecoPayz, chciałbym zagrać for fun mając 25$ w bankrollu... - ktoś z Was ma może pomysł jak taką transakcję przeprowadzić? Mieszkam w Poznaniu. Priv![]()
Idź po prostu do kasyna w Poznaniu, będziesz miał więcej funu z gry live i nie musisz zakładać konta EcoPayz![]()
Napisane przez kuczay
Hej, mam takie pytanie/prośbę. Czy ktoś jest z stanie mi pomóc z wpłatą środków na konto? Nie chcę zakładać tego konta na ecoPayz, chciałbym zagrać for fun mając 25$ w bankrollu... - ktoś z Was ma może pomysł jak taką transakcję przeprowadzić? Mieszkam w Poznaniu. Priv![]()
Po prostu kup w kiosku kartę paysafecard i za jej pomocą zrób depozyt
Napisane przez baadnewz01
Kartą ecoPayz na chwilę obecną nie można zrobić przelewu na partypoker.
Jednak spróbowałem i wpłata poszła bez problemu.
Napisane przez baadnewz01
Dobrze wiedzieć wpłacałeś przy pomocy tej opcji?Spoiler
Dokładnie tak.
Dziwne.Na stronie pokerstars dla Polski nie ma takiej opcji zasilenia konta jak Paysafecard.Natomiast wchodzac w Kasjera w aplikacji taka opcja jest.
Cześć, małe pytanko.
Mam konto u buka w PLN, niestety od jakiegoś czasu wypłaty można robić TYLKO na ecoPayz.
Z tego co poczytałem na forum i ogólnie to w ecoPayz nie można mieć karty w PLN.
Pytanie brzmi: co najlepiej zrobić w tym przypadku? Zakładać w ogóle kartę do płatności w EUR? Wtedy lepiej płacić w sklepie czy wypłacić z bankomatu? Może w ogóle nie zakładać karty i zrobić przelew na konto walutowe w EURO, a potem je wymienić w e-kantorze na PLN?
Z góry dzięki
Szczerze to polecam poszukać buka w którym gra się w walucie w jakiej masz konto na ECO bo będziesz płacił podwójne przewalutowania. Wypłata bezpośrednio na konto opłaca się w momencie kiedy kwota jest naprawdę wysoko bo opłata to 10 euro.
Napisane przez pablosc
Szczerze to polecam poszukać buka w którym gra się w walucie w jakiej masz konto na ECO bo będziesz płacił podwójne przewalutowania. Wypłata bezpośrednio na konto opłaca się w momencie kiedy kwota jest naprawdę wysoko bo opłata to 10 euro.
kiedy kwota jest "naprawde wysoka", to wypłata na konto nie jest opłacalnością tylko głupotą
Jeśli mam konto walutowe w EUR to najlepiej zmienić walute u buka na EUR i założyć ecoPayz w EUR? Wtedy najlepiej wypłacać na konto walutowe EUR czy płacić kartą w EUR w polskich sklepach?
Witam serdecznie,
Przeczytałem kilkanaście stron tego topicu i szczerze mówiąc czytając każdą kolejną stronę mam coraz większy mętlik. Panowie, chce wypłacić 170 EUR, które mam na koncie ECO jak najlepiej to zrobić? Najlepiej czyli z jak najmniejszą stratą. Nie mam jeszcze karty ECO i nie wiem czy jest sens wyrabiać ponieważ to jednorazowa wypłata i kończę przygodę z pokerem online.
Konto zakładałem przez ewallet, może warto z nimi spróbować się dogadać żeby z ECO przelali mi kasę na Skrilla i wtedy do bezpośrednio na konto bankowe?
Napisane przez maniak89
Witam serdecznie,
Przeczytałem kilkanaście stron tego topicu i szczerze mówiąc czytając każdą kolejną stronę mam coraz większy mętlik. Panowie, chce wypłacić 170 EUR, które mam na koncie ECO jak najlepiej to zrobić? Najlepiej czyli z jak najmniejszą stratą. Nie mam jeszcze karty ECO i nie wiem czy jest sens wyrabiać ponieważ to jednorazowa wypłata i kończę przygodę z pokerem online.
Konto zakładałem przez ewallet, może warto z nimi spróbować się dogadać żeby z ECO przelali mi kasę na Skrilla i wtedy do bezpośrednio na konto bankowe?
przecież z eco możesz wypłacić bezpośrednio na konto, opłata bodajże 10euro
Napisane przez przemek9422
Napisane przez maniak89
Witam serdecznie,
Konto zakładałem przez ewallet, może warto z nimi spróbować się dogadać żeby z ECO przelali mi kasę na Skrilla i wtedy do bezpośrednio na konto bankowe?przecież z eco możesz wypłacić bezpośrednio na konto, opłata bodajże 10euro
Wiem, że mogę, ale szukam tańszej opcji, tutaj płącę 10 EUR, przewalutowanie i jeszcze przelew między narodowy to ze 170 Euro wypłacę 140 to max
Cześć,
Przy wypłacie 85euro~ pokazuje mi, że zostanie wypłacone 75 skrillem i 10 ecopayzem.
Czy po kliknięciu przycisku ZŁÓŻ będe miał możliwość wybrania samego eco? Nie chcę już korzystać ze skrilla.
Możesz napisać do supportu i bez problemu zablokują Ci skrilla i będziesz miał tylko eco.
Wypłacał ktoś z ecoPayz EUR na konto walutowe w EUR? Jest jakaś opłata poza tymi 10 EUR?
Zastanawiam się czy opłaca się to, a nie chcę próbować wypłacać czegokolwiek żeby stracić 10 euro od razu...