Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
3,264 Posty
99 Użytkownicy
1578 Reakcje
86.7 K Wyświetlenia
szpaq2

Napisane przez chudyand1

Gdzie nowy SIlent Hill się pytam ? Konami wy kurwy...

Kuknij na poniższe gierki może przypadną do gustu zamiast Silent hill. Bo rozumiem że za klimat lubisz Silent hill bo dynamiki w pierwszych odsłonach serii nie było za dużo.

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Ja dorastałem w czasach, w których aby odpalić grę trzeba było użyć wkrętaka nie oddychając przy tym i nie ruszając joystickiem bo się nie wgra :yaoming: Po prostu darze tą serię sentymentem bo przypomina mi dobrą beztroską zabawę jaką miałem za małolata. Obecnie nie gram i raczej już grał nie będę w nic spoza "mojej" klasyki (dosłownie kilka tytułów ) bo miałem to nieszczęście, że z 16 godzinnego grania dzień w dzień wyrosłem, a nawet jakbym chciał pograć to nie mam za bardzo na to czasu . Ostatnio odpaliłem Resident Evil 6 z ciekawości i dałem sobie spokój po godzinie. Zdecydowanie wolę zmarnować ten czas przechodząc po raz miliardowy RE3: Nemesis. Zresztą ja nie byłem jakimś wielkim maniakiem jeżeli chodzi o ilość tytułów w jakie wypadałoby zagrać, jednak śmiem twierdzić, że jak już coś mi podeszło to zatracałem się w tym do reszty i nie było na mnie kozaka. Pewnie do tej pory jeżeli chodzi o speed runy ze wspomnianego Residenta mam wykręcone jedne z lepszych czasów na świecie a nie grałem w taki sposób z 10 lat :yaoming: . Pisząc to przypomniała mi się taka gra jak Parasite Eve (u mnie w wersji czarno-białej japońska :heart::heart::heart: ). Jezu ile ja na to godzin straciłem. Gdybym tyle czasu poświęcił na kopanie piłki Messi przy mnie byłby pizdą :pokerface:

......................................................................................................................................................................................

Całkiem spoko rutyna. Nie chciałbym się wymądrzać bo ja potrafię zniknąć tyko butelkę wódki ale nad tym jak "gubi" karty mógłby popracować bo to chamsko widać dla ludzi, którzy choć trochę się tym interesują. Ale propsy za nutę bo sztos w chuj z kozackiego filmu (no dobra kozacka to była Kurylenko bynajmniej nie za jej aktorskie rzemiosło. No co już tak mam)

Skoro przy magii to znalazłem nowy autorytet. W tym momencie Klik typ stał się moim bohaterem na wieki :coolface:

Tymczasem.

Odpowiedz
Cytat
Stellified

kilka rzeczy naprawdę dobrych.

btw. rozmawiałem z takim angielskim magikiem, zapytałem czy zna jakichś polskich, tak, dla beki. a on, ze oczywiście ze zna, jeden z polaków jest jego idolem, waaaaaat.

ciekawe, czy znasz ;)

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez Stellified
kilka rzeczy naprawdę dobrych.

Yep. Nie mam pomysłu co się dzieje od 2:07 do 2:36 , ale to na bank jakiś gimmick albo gaff deck bo typ niemal całą rutynę jedzie na tym patencie.

ciekawe, czy znasz ;)

Mnie interesuje głównie "Cardistry". Ze stricte iluzji wciągnę coś tylko od czasu do czasu. Kiedyś perfekcyjnie kleiłem "Torn and Restored Card" ale to było w szkole średniej i poszło pewnie kilka talii na to. Dzisiaj miałbym raczej problem z odtworzeniem sekwencji a co dopiero ze zrobieniem wrażenia.

Odpowiedz
Cytat
Stellified

ja dzisiaj na interview o prace zniknalem chusteczke, wiadomo ze to zaden skill, ale pokazuje, ze moze sie przydac, bo mialem rozmowe ustawiona. otoz najlepszy ever polski magik, znany na calym swiecie, to:

Odpowiedz
Cytat
ultrac

otoz najlepszy ever polski magik, znany na calym swiecie, to:

i czemu takie rzeczy rozpowiadasz? :f_rolleyes:

tutaj jest prawdziwy kocur :challenge:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

ja dzisiaj na interview o prace zniknalem chusteczke,

A ja kiedyś pieniądze z biurka szefa i telefon. Niby nie to samo bo roboty nie dostałem ale też miałem ustawione ... resztę dnia.

Spoiler

No dobra kłamie. Zresztą ja byłem na rozmowie o pracę tyko raz w życiu co jest w sumie sick zważywszy na mój wiek, no ale do mnie praca sama przychodzi tak więc ten tego...

Wróć, byłem dwa razy. Za drugim odmówiłem bo miałem za daleko ( 20 minut szybkim marszem ? ) i musiałem wstawać na 10 (true story). Dobre pieniądze jak dla mnie i tylko około 25 godzin tygodniowo, ale kurwa z tą dziesiątą ich pojebało. Kto tak wcześnie wstaje ? :yaoming:

Spoiler

Teraz nie kłamie, jednak byłem zmuszony odmówić bo za mało godzin pracowałbym w tygodniu a to nie było wtedy dla mnie dobre bo nie poszedłem do pracy po kasę tylko po no life "potrójny etat". Znaczy zależało mi na tym by pracować większość dnia a ewentualne siano traktowałem jako wypadkowa pracy a nie cel sam w sobie. Zresztą wtedy byłem na tyle zarobiony, że nie musiałem pracować , ale i tak jedyną opcją było coś robić bo bym umrzył przy moim trybie życia :coolface:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Poker dzisiaj chujowo ale stabilnie. Zapowiada się słabiutki miesiąc. Mam nadzieje, że końcówka da trochę wygranych rozdań by się lepiej żyło. DOMS po wczorajszej tabacie tak jak przypuszczałem ale podnieś się jeszcze mogę więc przeżyje. Na targu lipa, zaraz warzywa zaczną kosztować jeden milion za kilogram chociaż nie wiem czy to taki smutek i żal. Po prostu będę szamał więcej świni, krowy i dzika, bo jak mam przepłacać za "sałatę" do tego z dupnej szklarni w Bangladeszu czy gdzie oni to hodują, to już wolę zjeść mięso. Zresztą i tak często za sałatę przepłacam bo jestem na tyle leniwy, że nie chce mi się myć więc już mytą kupuje ze zjebanymi azotanami :ayfkm:

Sprawdziłem swoje możliwości intelektualne wczoraj bo wiało nudą i wyszło, że jestem głupszy niż w podstawówce. Czemu mnie to nie dziwi ?

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Moja rutyna startowa przed sesją :

1. Odpal bloga kogoś kto taką rutynę uprawia.
2. Śmiej się sam do siebie poprawiając sobie humor jakie to wydaje ci się silly.
3. Odpal własną sesję w dobrym nastroju.
4. Pomyl A4 z AA poprzez brak koncentracji.
5. Przypomnij sobie kolesia, który ci poprawił humor przed sesją.
6. Zapłacz krokodylimi łzami jebany ignorancie.

Może mieć rutynę startową z prawdziwego zdarzenia to nie taki głupi pomysł ? Komentujcie co myślicie o takim postępowaniu (mycie się, wieszanie choinek zapachowych, tlen z butli przed grą w pokera :coolface: ). Może ktoś mnie przekona, że w moim przypadku to nie strata czasu.

CDN..

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Moja rutyna .
1.Siku
2.Kawa
3.Poczta email
4.PS
5.Gra-krótka.
6.Sraczka i wymioty.
7.Wrzucanie rozdań na forum.
8.Idę do pracy.
9.Powrót z pracy , buzi dla żonki i lulu. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ultrac

nie mam czasu za bardzo

rutyna - tak
improwizowane wejście z marszu - nie

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez ultrac
nie mam czasu za bardzo

rutyna - tak
improwizowane wejście z marszu - nie

:ayfkm:

Napisane przez ultrac
Drogi czytelniku/droga czytelniczko,

w pierwszym zdaniu chciałbym Cię uczciwie ostrzec, że nie będę pisał krótko (stąd ostateczna nazwa bloga). To, że świat pędzi do przodu i obecnie średni czas skupienia uwagi odbiorcy treści to 8 sekund, nie oznacza, że musi być tak zawsze.

:yaoming:

# ultrac się skończył # korposzczur # wszystko dla pieniędzy

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Trochę sportu by się przydało co ?

Czworogłowy uda wciąż daje znać o sobie mimo tego, że to już trzeci dzień. Znaczy się tylko tyle, że rozjebałem system ostatnim razem. Dzisiaj coś light by się przydało zrobić, pewnie kosz ogarnę.

Do później

Odpowiedz
Cytat
ultrac

śmiechłęm chudy :coolface:

tekst o rutynie ma lecieć niedługo.
jak forumowy kolega prosi, to będzie :challenge:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Zastanawiam się czy nie pisać o żarciu bo i tak tutaj pokera nie ma.

Przykładowy wpis tak by na przykład wyglądał :

To są pomidory, pomidory rosną na krzaku. Mają wodę i są smaczne.

Spoiler

A to jest banan. Banan ma żółtą skórkę.Pamiętajcie że trzeba ją obrać. Uważajcie też na jad węża w końcówkach. Warning !!!!

Spoiler

A to są figi. Fig należy szybko się "pozbyć" bo w miarę upływu czasu charakteryzuje je nieprzyjemny zapach . Niektóre z odmian mają kolor czarny ale można spotkać też brązowe !

Spoiler

Co wy na to ? Pełen profesjonalizm i tyle ciekawostek o jedzeniu byście się dowiedzieli ( banan jest żółty i ma skórkę sick . No kto to wiedział tylko z ręką na sercu ok ? ) . Dajcie znać ja jestem gotów się poświecić za darmo !!!!

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

Napisane przez chudyand1

A to jest banan. Banan ma żółtą skórkę.Pamiętajcie że trzeba ją obrać. Uważajcie też na jad węża w końcówkach. Warning !!!!

Spoiler

I na pająki uwżajcie też! Pająk

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Wstałem, ale jakoś świat od wczoraj się nie zmienił znacząco. Spoglądam sobie za okno i widzę, że niemrawo Słońce stara się pomrugać za ciężkich chmur więc przez chwilę napawało to optymizmem. Jednak po ułamku sekundy brutalna jesień postanowiła wymierzyć policzek Słońcu , które się schowało i łka gdzieś w ciemnym koncie. W zamian zsyła w przypływie gniewu mgłą na okolice, w której dokonuje swego żywota. Złota polska jesień ? Kurwa nie sądzę. Dla pocieszenia mogę napisać, że emerytur ni chuj nie będzie więc powodzenia z płaceniem składek :profit:

O ile oglądając jakieś postapokaliptyczne gówno na moim "szkiełku" (ci bez wyroków nie znajo :coolface: ) typu "Jestęęę Legendo "odczuwam spokój i rozluźnienie (psychopata not introwertyk yes . Chociaż kto tam wie heh) o tyle dzisiaj brak promieni słonecznych mnie wkurwia bo pojeździłbym sobie na rolkach ostatni raz w sezonie.

A jak już w temacie jesieni jesteśmy to jedyną jaką oglądać mogę widnieje na mojej tapecie.

Ostatnio przyszedł do mnie koleś po coś tam. Patrzy się i stwierdza wciąż masz tą "plażę" na monitorze ? To pewnie jakieś głębsze uczucie. Odpowiedziałem krótko : A co, mam sobie pierdolnąć sportowe auto przed gały? Imo powinni takie tapety zdelegalizować

Nie, serio nie rozumiem ludzi, którzy na pulpit wrzucają sobie samochody. To muszą być jakieś obsessive-compulsive disorder :coolface: I nie zgadniecie jaką szkołę średnią kończyłem nigdy nawet za milion lat nigdy nigdy nigdy

Spoiler

Tak, to było technikum samochodowe :ayfkm:

No ale po części typ miał rację bo faktycznie dość długo Autumn się na mnie gapi nawet zważywszy na to, że tapetę zmieniam stosunkowo rzadko no i udało się o niej już tutaj wspominać wcześniej. Zresztą coś w swoim życiu znacząco zmienić trzeba tak więc nowy screen wygląda następująco :

Spoiler

Trump jest trzy razy na tak.Słuchać nowego prezydenta :profit: Tak wiem, myśleliście, że będzie Justin Timberlake ale jeszcze tak mnie nie pojebało ok ?

Będzie jakaś muzyka chudy ? Będzie, "jesienna" muzyka :yaoming:

Niedziela wiec nie oczekujcie za dużo finezji lololololo BTW: nie znam znaczenia słowa "finezja" to z fińskiego czy coś co oznacza koniec ? ?(

Peace

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Wszedłem na wagę i ujrzałem coś niepokojącego bo waga od zeszłego tygodnia to - 1.4 kg. Wooootttt ? (Dupa, która się odchudza pewnie wyprawiła by przyjęcie na 100 osób z tego powodu ale nie ma się czym cieszyć w sumie)
Wczoraj cały dzień trzymałem się dzielnie ale pod sam wieczór dojrzałem w koncie otworzoną paczkę Monster Munch, którą jakiś chujek zostawił u mnie by mnie pogrążyć :yaoming: Nie oszczędzałem się również z jedzeniem w zeszłym tygodniu więc nie wiem co tutaj się odpierdoliło. O tyle jest to niewygodne, że spożywam mało protein co na redukcji może być mocno dyskusyjne i istnieje możliwość, że z fatem leci również mięso więc muszę bacznie obserwować to co dzieje się ze mną w tym tygodniu bo z drugiej strony miałem nieco więcej aktywności przez cały ostatni tydzień niż we wcześniejszych no i tbh nie przykładałem się z monitorowaniem postępów i nie wiem czy to przypadkiem nie spadek z dwóch tygodni bo nie mogę sobie przypomnieć czy ważyłem się tydzień temu. Tymczasem poker do ogarnięcia bo ostatni tydzień w miesiącu, w którym mogę zarobić na jedzenie bo odczucia są takie, że tam kasjer nieźle zaciska pasa.

yo

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

W oczekiwaniu na obiad przyswajam solidne skilsy :

Subskrybować !

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Odpowiedz
Cytat