Wstałem, ale jakoś świat od wczoraj się nie zmienił znacząco. Spoglądam sobie za okno i widzę, że niemrawo Słońce stara się pomrugać za ciężkich chmur więc przez chwilę napawało to optymizmem. Jednak po ułamku sekundy brutalna jesień postanowiła wymierzyć policzek Słońcu , które się schowało i łka gdzieś w ciemnym koncie. W zamian zsyła w przypływie gniewu mgłą na okolice, w której dokonuje swego żywota. Złota polska jesień ? Kurwa nie sądzę. Dla pocieszenia mogę napisać, że emerytur ni chuj nie będzie więc powodzenia z płaceniem składek
O ile oglądając jakieś postapokaliptyczne gówno na moim "szkiełku" (ci bez wyroków nie znajo
) typu "Jestęęę Legendo "odczuwam spokój i rozluźnienie (psychopata not introwertyk yes . Chociaż kto tam wie heh) o tyle dzisiaj brak promieni słonecznych mnie wkurwia bo pojeździłbym sobie na rolkach ostatni raz w sezonie.
A jak już w temacie jesieni jesteśmy to jedyną jaką oglądać mogę widnieje na mojej tapecie.
Ostatnio przyszedł do mnie koleś po coś tam. Patrzy się i stwierdza wciąż masz tą "plażę" na monitorze ? To pewnie jakieś głębsze uczucie. Odpowiedziałem krótko : A co, mam sobie pierdolnąć sportowe auto przed gały? Imo powinni takie tapety zdelegalizować
Nie, serio nie rozumiem ludzi, którzy na pulpit wrzucają sobie samochody. To muszą być jakieś obsessive-compulsive disorder
I nie zgadniecie jaką szkołę średnią kończyłem nigdy nawet za milion lat nigdy nigdy nigdy
Spoiler
Tak, to było technikum samochodowe
No ale po części typ miał rację bo faktycznie dość długo Autumn się na mnie gapi nawet zważywszy na to, że tapetę zmieniam stosunkowo rzadko no i udało się o niej już tutaj wspominać wcześniej. Zresztą coś w swoim życiu znacząco zmienić trzeba tak więc nowy screen wygląda następująco :
Spoiler

Trump jest trzy razy na tak.Słuchać nowego prezydenta
Tak wiem, myśleliście, że będzie Justin Timberlake ale jeszcze tak mnie nie pojebało ok ?
Będzie jakaś muzyka chudy ? Będzie, "jesienna" muzyka
Niedziela wiec nie oczekujcie za dużo finezji lololololo BTW: nie znam znaczenia słowa "finezja" to z fińskiego czy coś co oznacza koniec ? 
Peace