Istnieje coś takiego jak prywatna opieka zdrowotna, np Luxmed czy Polmed, płacisz grosze za abonament roczny, a obsługę masz taką jaką powinieneś mieć klient+pacjent - lekarz , a nie zło konieczne - lekarz.
Polecam zainteresować się tematem.
Istnieje coś takiego jak prywatna opieka zdrowotna, np Luxmed czy Polmed, płacisz grosze za abonament roczny, a obsługę masz taką jaką powinieneś mieć klient+pacjent - lekarz , a nie zło konieczne - lekarz.
Polecam zainteresować się tematem.
Też polecam coś prywatnego jeżeli chodzi o leczenie. Jakiś abonament ( ja mam w luxmedzie i nie narzekam)
Co do lekarzy polecam stronkę:
http://www.znanylekarz.pl/pawel-cenda/laryngolog-pediatra/-krakow
Ranking lekarzy. Ja tam znalazłem rodzynka, który cuda umie robić. Plus przekonał mnie że zrobi to na NSZ za darmo. 4000 w kieszeni.
Napisane przez chudyand1
I muszę grać jak pizda bo generator jest skurwysynem
Przychodzi chudy do lekarza:
- "Panie doktorze, coś jest ze mną nie tak. Gdy tylko zaczynam grać w pokera to mi staje..."
- "Hmm... nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Niech pan pokaże jak pan gra."
Chudy wyciąga laptopa, odpala stoliki i zaczyna klikać.
Lekarz się przygląda i po chwili mówi
- "Ahh! Już wszystko jasne. Pan po prostu gra jak pizda."
Nie gadaj, że masz większy wpierdol ode mnie. Ostatnie 26k rąk to 1,1BB/100 :fuckyeah
Napisane przez psychoreaper
Nie gadaj, że masz większy wpierdol ode mnie. Ostatnie 26k rąk to 1,1BB/100 :fuckyeah
Wygrywanie, to nie dostawanie wpierdol
Eee żaden problem. Za dużo rozdań zagrałem na tym limicie żeby się gorszym wynikiem przez 26k przejmować. Wiadomo przecież, że im gorzej idzie teraz, tym lepiej będzie szło za chwilę.
Napisz jeszcze raz czemu nie chcesz iść na 0,5/1 albo 1/2 ![]()
Nie chciałbyś robić po 1k$ miesiąc w miesiąc grając mniej niż teraz?
Bo to masochista i chce w wieku 40lat dojść do wniosku że był żałosny, że nie wykorzystał swojego potencjału. Dla mnie to Baranek Boży, taki Osiołek.
Cześć,
mój pierwszy wpis w Twoim blogu!
Chciałem tylko zacytować Mark Twain'a
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.”
Pozdrawiam! ♠_thumbsup:
Napisane przez chudyand1
Napisane przez klz03
Napisz jeszcze raz czemu nie chcesz iść na 0,5/1 albo 1/2
Nie chciałbyś robić po 1k$ miesiąc w miesiąc grając mniej niż teraz?Krótko napiszę choć szczerze, chociaż wspominałem o tym i nawet geneza powstania tego bloga jest z tym związana. Moim największym problem jest uzależnienie od alkoholu. Obecnie przeszkadza mi prawie normalnie funkcjonować, prawdopodobnie zdecyduje się w przyszłym tygodniu odwiedzić terapeutę, bo wygląda na to,że sobie sam nie poradzę.
Samemu trudno się wydostać z jakiegokolwiek nałogu . Chyba większości się nie udaje . Wydaje mi się , że terapeuta to najlepsza opcja . Samemu się często próbuje podjąć walkę , ale nałóg bywa silniejszy . W każdym razie powodzenia .