Przejdź do forum
"~,.+$+.,~" MicroMi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

"~,.+$+.,~" MicroMillions "~,.+$+.,~"

174 Posty
48 Użytkownicy
1216 Reakcje
12.9 K Wyświetlenia
TalishaStar

@ bikmak99,

Pewnie że ty nie jesteś żadnym tam trans genderowcem, a fuj :D
Ty jesteś prawdziwym rycerzem, co to cipom się nie kłania tylko klęka do miecza...
Oj... Chyba pojechałam cię jak burą sukę... Sorry, nie panuję nad tym.. :)

EDIT:

Dopiero teraz widzę to 99 na końcu twojego nicka. Jeśli to data twoich urodzin, to nawet nie dziwię się czego nie czaisz, że jadę gościa za csa. W zasadzie to nie czaisz nic z tego co piszę.

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@ seopaweu,

Dziękuję. Ale szkoda twojego trudu. Tu nie dość że nie ma dżentelmena, tu nawet nie uświadczysz faceta. Same pyskate lale. :D

Co do techniki, taktyki, którą opisałam. Cóż możecie się śmiać. Ale tak jak wygrywałam kiedyś tak wygrywam nadal. Nic kompletnie się nie zmieniło. Kolejne minuty, kwadranse, godziny, kolejne poziomy blindów przechodzę tak jak dawniej.
Może od tego czasu powstały nowe taktyki, nie wiem.
Ale to jak gram przynosi rezultaty więc nie ma nic złego jeśli ktoś nauczy się tak grać.
Może to wy jesteście zbyt ograniczeni w swoim podejściu by nie dostrzec innych metod czy sposobów na grę.
Skoro po kilku latach przerwy siadłam do gry i od ręki zajęłam 7 miejsce? Kolejne turnieje zawsze w kasie. To nie wiem jak w dzisiejszych czasach ale kiedyś na taką technikę gry mówiło się, że jest co najmniej dobra.

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Zacznę od końca.

Napisane przez bikmak99
Mamy przed nia klekac bo ma cipe ?

Tak dokładnie. Ja bym powiedział odnosić się z szacunkiem bo jest kobietą. Ubraleś to w trochę inne słowa, ale koncept się zgadza.

Jak pijana laska na imprezie wyzwie Cię od frajerów, najedzie na matkę, da Ci kopa w ryj, nie wiem co tam jeszcze, to też jej oddasz? Bo mi robi różnicę, co kto ma między nogami jak słusznie zauważyłeś.

Napisane przez bikmak99
Wyzywa od trans genderowcow za granie w Csa.

Wiesz mam 28 lat, ani to mało ani dużo. Ale w chuj śmieszy mnie jak moi rówieśnicy lub starsi ode mnie grają w CS'a albo kurwa w LOL'a i dra jape przez mikrofon. No kurwa. Jest czas zabaw i gry, a potem przychodzi dorosłe życie. Kiedyś ludzie mieli takie podejscie, ze w pewnym wieku już nie wypadało czegoś robić.

Odpowiedz
Cytat
bikmak99

Talisha ile wazysz? Bo chyba sie domyslam

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@ seopaweu,

Jeszcze raz dzięki.

Odpowiedz
Cytat
mikwej

Napisane przez seopaweu
Zacznę od końca.

Tak dokładnie. Ja bym powiedział odnosić się z szacunkiem bo jest kobietą. Ubraleś to w trochę inne słowa, ale koncept się zgadza.

Jak pijana laska na imprezie wyzwie Cię od frajerów, najedzie na matkę, da Ci kopa w ryj, nie wiem co tam jeszcze, to też jej oddasz? Bo mi robi różnicę, co kto ma między nogami jak słusznie zauważyłeś.

Az nie dowierzam w to co czytam. Szacunek nalezy sie komus ze wzgledu na plec, moze kolor skory, a moze ze wzgledu na ilosc wlosow na glowie? Mi sie zawsze wydawalo, ze szacunkiem warto dazyc kazdego, kto rowniez odnosi sie do nas z szacunkiem, ale byc moze to moje trans-genderowe urojenia. Ciezko tu mowic o jakiejkolwiek kulturze osobistej OP, gdy pojedyncze wypominki o braku zrozumienia podstawowych koncepcji gry, koncza sie dziwnym wybuchem agresji.Nie wiem czemu ma sluzyc ten przyklad z pijana laska na imprezie? Byc moze w Twoim otoczeniu przemoc fizyczna to jedyne rozwiazanie w takich sytuacjach, ale niektorzy maja wiecej oleju w glowie i nawet gdyby w ten sposob zachowywal sie pijany facet, to po prostu go zleja i pojda w druga strone, bo szkoda energii na takie jednostki

Wiesz mam 28 lat, ani to mało ani dużo. Ale w chuj śmieszy mnie jak moi rówieśnicy lub starsi ode mnie grają w CS'a albo kurwa w LOL'a i dra jape przez mikrofon. No kurwa. Jest czas zabaw i gry, a potem przychodzi dorosłe życie. Kiedyś ludzie mieli takie podejscie, ze w pewnym wieku już nie wypadało czegoś robić.

Kiedys tez nie wypadalo nie miec potomstwa przed 20 rokiem zycia, a po jego urodzeniu, kobietom nie wypadalo robic nic innego, jak siedziec w domu i zajmowac sie gospodarstwem. Takich przykladow sa tysiace. Pokolenia sie zmieniaja, a wraz z nimi przyzwyczajenia, rozrywki, potrzeby i trzeba byc bardzo zamknietym, by tego nie zauwazyc. Moze Cie smieszyc, ze dorosli chlopi graja w gierki, ale czy to wystarczajacy powod by zachowywac sie jak autorka bloga?

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

Po prostu nie wierzę w to co czytam 😃 😃 😃
Ja pierdolę….
I oni będą zarabiać na moją emeryturę?
A nie, oni akurat nie. Uffff… 😃

Odpowiedz
Cytat
mikwej

Napisane przez TalishaStar
Po prostu nie wierzę w to co czytam 😃 😃 😃
Ja pierdolę….
I oni będą zarabiać na moją emeryturę?
A nie, oni akurat nie. Uffff… 😃

No tak, bo ludzie zyja energia z kosmosu i nie potrzebuja podejmowac pracy zarobkowej - przeciez kazdy kto gra w CS sie z tego utrzymuje

Odpowiedz
Cytat
TalishaStar

@mikwej,

Grają w Polsce w pokera. O to mi chodziło.... :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Napisane przez mikwej
Az nie dowierzam w to co czytam. Szacunek nalezy sie komus ze wzgledu na plec, moze kolor skory, a moze ze wzgledu na ilosc wlosow na glowie? Mi sie zawsze wydawalo, ze szacunkiem warto dazyc kazdego, kto rowniez odnosi sie do nas z szacunkiem, ale byc moze to moje trans-genderowe urojenia. Ciezko tu mowic o jakiejkolwiek kulturze osobistej OP, gdy pojedyncze wypominki o braku zrozumienia podstawowych koncepcji gry, koncza sie dziwnym wybuchem agresji.Nie wiem czemu ma sluzyc ten przyklad z pijana laska na imprezie? Byc moze w Twoim otoczeniu przemoc fizyczna to jedyne rozwiazanie w takich sytuacjach, ale niektorzy maja wiecej oleju w glowie i nawet gdyby w ten sposob zachowywal sie pijany facet, to po prostu go zleja i pojda w druga strone, bo szkoda energii na takie jednostki

Mnie uczono, że szacunkiem należy darzyć każdego, a w szczególności kobiety i osoby starsze. Żyjemy w czasach, gdzie szacunku jest mniej niż rakebacku na Starsach. Jakkolwiek, ktoś ma inne zdanie lub zachowuje się inaczej niż reszta powoduje nagły atak histerii u innych osób i zaczyna się wylewanie pomyj z obu stron. Jeśli założycielka tematu przedstawiając SWOJE przemyślenia i SWOJĄ strategię jest w błędzie to ją może wyprowadź z błędu, daj link do pomocnych materiałów, przedstaw argumenty. Jakiekolwiek.

Przemoc fizyczna jest czasami jedynym rozwiązaniem sytuacji, ale nie wyobrażam sobie, żeby była kierowana ze strony mężczyzny w stronę kobiety. Nie wiem czego nie rozumiesz?

Napisane przez mikwej
Moze Cie smieszyc, ze dorosli chlopi graja w gierki, ale czy to wystarczajacy powod by zachowywac sie jak autorka bloga?

Tak, przyznaję, że jest to dla mnie zabawne jak dorosły facet drze japę, używa masę niecenzuralnych słów, bo go kurwa w GRZE zabili.. Powiedz mi, co złego jest w moim zachowaniu? Obraziłem kogoś? A może niechcący uderzyłem w ego, bo też drzesz japę grając w gry? Wyraziłem tylko opinię, swoją. Nikogo nie chciałem obrazić.

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

@ seopaweu,

Jeszcze raz dzięki.

Nie ma za co. I się nie przejmuj.

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Co do techniki, taktyki, którą opisałam. Cóż możecie się śmiać. Ale tak jak wygrywałam kiedyś tak wygrywam nadal. Nic kompletnie się nie zmieniło. Kolejne minuty, kwadranse, godziny, kolejne poziomy blindów przechodzę tak jak dawniej.
Skoro po kilku latach przerwy siadłam do gry i od ręki zajęłam 7 miejsce? Kolejne turnieje zawsze w kasie. To nie wiem jak w dzisiejszych czasach ale kiedyś na taką technikę gry mówiło się, że jest co najmniej dobra.

Kurde. Czy W Tobie był kiedykolwiek zalążek samokrytycznego podejścia, jakiejkolwiek próby obiektywnej oceny sytuacji ? Co to w ogóle za turnieje, że masz 100% ITM... To, że ktoś 5 lat temu robił 2bb na nl2, wrócił do grania teraz i dalej robi 2bb na nl2 to nic nie znaczy, bo z pokerem to wiele wspólnego nie ma, a bardziej z turlaniem głową po klawiaturze.
I ogólnie mocna beka z tego wyśmiewania csa. Mam znajomych, którzy pograli kilka lat i są ustawieni do końca życia. Jestem przekonany, że niektórzy z nich mieli miesięczne pensje większe od Twojego lifetime profitu w pokera :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Winnc

"Czytałam trochę forum i za głowę się łapałam. A to patrząc na poziom pokera a to patrząc na poziom wypowiedz.
Hicior, który mnie rozwalił na łopatki: „Szukam laptopa do pokera, tylko żeby mi CS:GO chodziło”. Serio?"

Ale o co chodzi, bo nie łapie?

To idac Twoim tokiem rozumowania, do Ciebie tez się mozemy przypierdolić bo klniesz? "TERAZ TAKIE CZASY, KOBIETY 0 KOBIECOSĆI, TAKIE ORDYNARNE SĄ"

Naucz sie przyjmowac krytyke, bo na razie wszystko co dostajesz to agresywnie odpowiadasz i jakoś to słabo wygląda.

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Napisane przez zajcur
I ogólnie mocna beka z tego wyśmiewania csa. Mam znajomych, którzy pograli kilka lat i są ustawieni do końca życia. Jestem przekonany, że niektórzy z nich mieli miesięczne pensje większe od Twojego lifetime profitu w pokera :f_drink:

I pewnie szukali laptopa do CS'a na forum PokerStrategy :f_drink:
Czytałeś dokładnie co autorka pisała?

Zapracowali, zarobili, nikt nie neguje, że profesjonalny gracz nie zarobi w branży gier. W Szwajcarii na wykończeniówce można zarobić do 20 tyś. koron miesięcznie, i co z tego?

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Napisane przez seopaweu

Napisane przez zajcur

I pewnie szukali laptopa do CS'a na forum PokerStrategy :f_drink:
Czytałeś dokładnie co autorka pisała?

Zapracowali, zarobili, nikt nie neguje, że profesjonalny gracz nie zarobi w branży gier. W Szwajcarii na wykończeniówce można zarobić do 20 tyś. koron miesięcznie, i co z tego?

Sorry mordo. Nie wiedziałem, że pokerzysta w przerwie od grindu nie może odpalić gierki w csa ;/

Odpowiedz
Cytat
Winnc

Napisane przez seopaweu
Zacznę od końca.

Napisane przez bikmak99
Mamy przed nia klekac bo ma cipe ?

Napisane przez bikmak99
Wyzywa od trans genderowcow za granie w Csa.

Wedlug mnie na szacunek trzeba sobie zarobić zachowaniem i postawą a nie kurwa płcią czy innym gównem.
Jak ktoś okaże mi szacunek ja równiez z przyjemnością mu go oddam, jak ktoś będzie mnie wyzywał i obrażał to niby z jakiej racji mam taką osobę szanować? Bo tak?
Laska wyzywa wszystkich na prawo i lewo, a ja mam jej jeszczcze napisać "PRZEPRASZAM, DAWAJ DALEJ" bo jest kobietą?
Bawimy sie w białorycerza czy jak, bo nie rozumiem ziomek? :D

Co do drugiej sprawy to troche współczuje - ja np robie to co sprawia mi frajde, jak bede chciał grac to kurwa bede, nie rozumiem podejścia CO INNI POWIEDZĄ, no kurwa :D NIE WYPADA :D
Co Ty w jakimś zaścianku żyjesz? Zyj swoim zyciem i daj innym żyć swoim. Co Ci przeszkadza, że ktoś zagra w grę? Boli Cie to?
Kurwa, nigdy nie zrozumiem i nie chce rozumieć takiego Januszowania, tym bardziej ze jesteś tylko rok starszy ode mnie.

Tak widzę 'za młodego' wszyskich typów w brzuchami od piwska którzy aktualnie siedzą i marudzą ze inni mają lepiej, ze ktoś czego nie powinien robić bo nie i tyle (bez zadnej merytoryki).

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Napisane przez Winnc

Laska wyzywa wszystkich na prawo i lewo

Nie znalazłem.

Odpowiedz
Cytat
Winnc

Napisane przez seopaweu

Napisane przez Winnc

Nie znalazłem.

Może trochę wyolbrzymilem, ale super że tylko do tego sie potrafisz odnieść :).

Nie zmienia to faktu, że do kultury jej bardzo daleko. A ty tu jeszcze wypisujesz teksty że hurr durrr bez względu na wszystko szacunek xD
Jak jakas kobietka napluje Ci w twarz to poprosisz o wiecej jak nie zdązysz się umyć przy okazji i jej za to podziękować?

Odpowiedz
Cytat
seopaweu

Napisane przez Winnc

Może trochę wyolbrzymilem, ale super że tylko do tego sie potrafisz odnieść :).

Nie zmienia to faktu, że do kultury jej bardzo daleko. A ty tu jeszcze wypisujesz teksty że hurr durrr bez względu na wszystko szacunek xD
Jak jakas kobietka napluje Ci w twarz to poprosisz o wiecej jak nie zdązysz się umyć przy okazji i jej za to podziękować?

A do czego mam się odnieść?

"Może trochę wyolbrzymiłem" :profit: To jechała po Was czy już nie? :pcuser:

Nikt mi jeszcze nie napluł w twarz. Być może przez to, że staram się właśnie traktować każdego z szacunkiem.

Odpowiedz
Cytat
Trener
weirdcreep

Napisane przez seopaweu

Napisane przez Winnc

Nie znalazłem.

Nawet Ci zaznaczyłem

Odpowiedz
Cytat