Napisane przez seopaweu
Zacznę od końca.
Tak dokładnie. Ja bym powiedział odnosić się z szacunkiem bo jest kobietą. Ubraleś to w trochę inne słowa, ale koncept się zgadza.
Jak pijana laska na imprezie wyzwie Cię od frajerów, najedzie na matkę, da Ci kopa w ryj, nie wiem co tam jeszcze, to też jej oddasz? Bo mi robi różnicę, co kto ma między nogami jak słusznie zauważyłeś.
Az nie dowierzam w to co czytam. Szacunek nalezy sie komus ze wzgledu na plec, moze kolor skory, a moze ze wzgledu na ilosc wlosow na glowie? Mi sie zawsze wydawalo, ze szacunkiem warto dazyc kazdego, kto rowniez odnosi sie do nas z szacunkiem, ale byc moze to moje trans-genderowe urojenia. Ciezko tu mowic o jakiejkolwiek kulturze osobistej OP, gdy pojedyncze wypominki o braku zrozumienia podstawowych koncepcji gry, koncza sie dziwnym wybuchem agresji.Nie wiem czemu ma sluzyc ten przyklad z pijana laska na imprezie? Byc moze w Twoim otoczeniu przemoc fizyczna to jedyne rozwiazanie w takich sytuacjach, ale niektorzy maja wiecej oleju w glowie i nawet gdyby w ten sposob zachowywal sie pijany facet, to po prostu go zleja i pojda w druga strone, bo szkoda energii na takie jednostki
Wiesz mam 28 lat, ani to mało ani dużo. Ale w chuj śmieszy mnie jak moi rówieśnicy lub starsi ode mnie grają w CS'a albo kurwa w LOL'a i dra jape przez mikrofon. No kurwa. Jest czas zabaw i gry, a potem przychodzi dorosłe życie. Kiedyś ludzie mieli takie podejscie, ze w pewnym wieku już nie wypadało czegoś robić.
Kiedys tez nie wypadalo nie miec potomstwa przed 20 rokiem zycia, a po jego urodzeniu, kobietom nie wypadalo robic nic innego, jak siedziec w domu i zajmowac sie gospodarstwem. Takich przykladow sa tysiace. Pokolenia sie zmieniaja, a wraz z nimi przyzwyczajenia, rozrywki, potrzeby i trzeba byc bardzo zamknietym, by tego nie zauwazyc. Moze Cie smieszyc, ze dorosli chlopi graja w gierki, ale czy to wystarczajacy powod by zachowywac sie jak autorka bloga?