Ja się będzie dało użyć starej karty MB to wybiorę kartą jak nie to albo założę nawą kartę albo prosto do banku dużo tam nie było więc nie powinno być przypału.
Gdzie mogę znaleźć aktualizacji do MB ? w sklepie play jej nie mam a jak wpisuje w google to wyskakuje mi wersja 4.3.0
Wystarczy pobrać nowa apke że strony muchbetter ale w języku niemiecik i wtedy wam zaktualizuje do 4.4 wersji i wszystko pójdzie dobrze. Ja zleciłem. Wypłatę w krypto zobaczymy jak długo będę czekać.
Tak jak kolega wyżej pisze. Wchodzicie na stronę MB i stamtąd pobieracie normalnie wersja polska działa.
Ponawiam pytanie, gdzie przelewacie?
Z tego co widzę to żeby zrobić przelew musi być polski numer IBAN?
Jest też krypto ale dla mnie odpada.
Już się pojawiła. wpiszecie muchbetter w google i wyskoczy aplikacja ze sklepu. klikniecie na nią i pod spodem będzie napis z aktualizacją po czym przeniesie was do zaakceptowania nowego regulaminu ... i w sumie na razie to tyle
na gg na razie nie dział opcja z MB. na unibecie - pisałem do suportu i w najbliższym czasie nie zamierzają z nimi współpracować ale jak cos się zmieni to wyślą wiadomość o zmianach
play.google.com/store/apps/details?id=com.mirlimited.muchbetter&hl=en_US
Tutaj masz
hehe zleciłem przelew do GG przez BTC i dostałem info, że mój wniosek zostanie rozpatrzony w terminie 3-5 dni
czyli nic się nie zmieniło ![]()
edit: a jednak przyszło! pobrali 4%
Dzisiaj o godzinie 12 zleciłem wypłatę na konto bankowe (za pomocą SEPA 2.2% + 2 EUR opłaty) - przy wyborze w następnym kroku jest opcja wypłaty w EUR i PLN - wybrałem w PLN i zleciłem wypłatę wszystkiego co tam miałem czyli 500 PLN - przed chwilą dostałem na konto 456 PLN, ja mam wyjebane bo cieszę się że w końcu odzyskałem ten hajs ale piszę informacyjnie jak ktoś ma większy hajs do wypłaty to sobie przemyślcie jaki sposób wam się opłaca najbardziej żebyście później setek złotych nie stracili.
Ja poczekam jakiś czas, mam nadzieje że na dniach pojawią się przelewy na ps i potem na Skrilla