Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
362 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.4 K Wyświetlenia
pzareba

ja to Was nie rozumiem. Nie mam najmocniejszego kompa, wręcz słabiutkiego AMD FX4300 4GB ram grafika radeon RX560 2GB i u mnie od początku wejścia aurory nic sie nie wiesza nie blokuje wszystko sprawnie chodzi a zaznaczę , że także uzywam HUD-a

Odpowiedz
Cytat
McArron666

Aghiri zrobiłem jak było opisane, mam piękny stary soft i wszystko śmiga,, dzięki. Pzareba może to kwestia niezgodności z jakimiś sterownikami albo systemem, nie wiem ale na Aurorze poprostu nie działa i ciągle wywala z PS

Edit:Faktycznie nie ma kolorków na liście Label, ale już po wybraniu label kolorowe kółko jest

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez pzareba
ja to Was nie rozumiem. Nie mam najmocniejszego kompa, wręcz słabiutkiego AMD FX4300 4GB ram grafika radeon RX560 2GB i u mnie od początku wejścia aurory nic sie nie wiesza nie blokuje wszystko sprawnie chodzi a zaznaczę , że także uzywam HUD-a

no właśnie tak to jest, że u jednych Aurora działa a u innych wywołuje masę przykrych efektów podczas gry np.: jeden otwarty stół potrafi zabrać 35% mocy obliczeniowej kompa, zawieszanie się, nie wyłapuje kliknięć myszką itd. Wszystko było ok do momentu gdy miałeś wybór czy grać na Aurorze czy na starym sprawdzonym silniku graficznym. Teraz gdy nas zmuszono do korzystania Aurory, wielu graczy stanęło przed dylematem, mimo wsystko grać dalej i wkurwiać się na ten szajs, kombinować jak tu wrócić do starego silnika graficznego co i tak jest krótkoterminowym rozwiązaniem, kupić nowego kompa bez pewnosci czy na nowy kompie Aurora będzie działać poprawnie

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Ja mam kilkuletniego desktopa na ryzenie 7 1700x i 16gb ramu i mimo ze zuzycie procka niby nieduze, a soft chodzi w sumie plynnie, to jednak wolniej niz stary. Wolniej sie stoliki odpalaja, nie wylapuje klikniec myszka, a wczoraj mi sie calkiem wykrzaczyl podczas sesji, wyskoczyl błąd, ktory mi sie nigdy nie zdarzyl na starym sofcie. Musiałem zrobic restart, co przy kilkunastu stolach HT sng juz mnie kosztowale troche siana i nerwów...

Odpowiedz
Cytat
McArron666

No właśnie mi na przykład nie zamula kompa i dopuki działa to wszystko działa płynnie aż do momentu w którym otwieram jakis stół i jest zwiecha, “program nie odpowiada“ i trzeba resetować Soft. Czasami to się dzieje jak odpalam pierwszy stół a innym razem jak odpalam 10ty🤦 Ale po zmianach w user.ini jest stary soft i wszystko śmiga więc narazie się cieszę 🤓

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez McArron666
Ale po zmianach w user.ini jest stary soft i wszystko śmiga więc narazie się cieszę 🤓

Jakich zmianach? Co dokładnie zrobiłeś?

EDIT: Dobra już nieważne, nie doczytałem poprzednich postów.

Potwierdzam, że metoda aghiriego u mnie też działa, nawet nie muszę usuwać plików z ImgCache i odpalać za pomocą PS.exe.

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Updatował mi się dzisiaj soft (nie można było tego zatrzymać). O dziwo grafiki po updacie mam cały czas stare, aczkolwiek Starshelper przestał działać z obecną wersją. Wie ktoś czy da się zatrzymać tą aktualizację, albo ją cofnąć? Wklejałem już pliki z folderu backup i nie pomogło

Odpowiedz
Cytat
MZQ37AQ

Napisane przez Heissenbberg
Updatował mi się dzisiaj soft (nie można było tego zatrzymać). O dziwo grafiki po updacie mam cały czas stare, aczkolwiek Starshelper przestał działać z obecną wersją. Wie ktoś czy da się zatrzymać tą aktualizację, albo ją cofnąć? Wklejałem już pliki z folderu backup i nie pomogło

https://cdn.discordapp.com/attachments/804733921811628052/808600747888345108/StarsHelper1522.zip prosze

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Pomogło. Dzięki wielkie!

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez MZQ37AQ

Napisane przez Heissenbberg

https://cdn.discordapp.com/attachments/804733921811628052/808600747888345108/StarsHelper1522.zip prosze

Gdzie właściwie ukazują się nowe wersje StarsHelper?
Bo ich oficjalna strona chyba nie działa?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez Elzo2012
Gdzie właściwie ukazują się nowe wersje StarsHelper?
Bo ich oficjalna strona chyba nie działa?

na Discordzie: https://discord.com/channels/804729083359002655/804733921811628052

Odpowiedz
Cytat
ZolnierzSkez

Istnieje jakiś autoklikacz time bank'u, który działa na grafice Aurory?

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko

Napisane przez ZolnierzSkez
Istnieje jakiś autoklikacz time bank'u, który działa na grafice Aurory?

starscaption

Odpowiedz
Cytat
zyga91

:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
profek20

Wladowal wam sie jakis psuedo updade na pokerstarsie i nie moze stolikow zmiejszyc do malego rozmiaru??? Dramat.

Odpowiedz
Cytat
Mirooy

Właśnie też miałem z tym problem, ale znalazłem w ustawieniach opcję, która to naprawia:
Settings - - > Gameplay -- > Multi-tabling - - > Decrease minimum table size from 560x420 to 480x360.

I tak widać, że chcą jak najbardziej utrudnić grę multi tablerom. Ta aurora to w ogóle dramat, przy 12 stołach wykorzystuje nawet 10gb ramu. Teraz tylko czekać aż wprowadzą limit stołów na SNG i MTT.

Odpowiedz
Cytat
profek20

Ostatnio przy 6 stolach mialem zuzycie procesora okolo 15 - max 20% a stoliki i podejmowane decyzje tak lagowaly i mialy tak duzy delay ze rece opadaja. Przywrocilem sobie stara grafike ale tutaj z kolei jakies bugi z timerem i timebankiem.

Odpowiedz
Cytat
irobson

Siema,

Czy ktoś mial problem z błędem "brak odpowiedzi" po uruchomieniu Starsów w windows10 ? I wie jak go rozwiązać ?
Dodam, że dziwna kwestia, bo zainstalowałem świeży system, a Starsy były jedną z pierwszych aplikacji jakie zaisntalowałem.
W dodatku na poprzednim systemie (widows 7) działało nadzwyczaj sprawnie..

Wk**wiajaca jest ta AURORA

Odpowiedz
Cytat
aghiri

a drivery od grafy zaktualizowales?
sprobuj zrobic myk z user.ini i sprawdz czy sie odpala na starym engine

Odpowiedz
Cytat
irobson

no nie wlasnie, tzn zainstalowaly sie same niby w miare aktualne ale wlasnie robie restart po instalacji swiezo sciagnietych wiec zobacze. Wolalbym wlasnie juz na tej aurorze smigac mimo wszystko.. tym bardziej, ze smigalem ze juz patent z usuwaniem plikow imagecashe nie dziala

Odpowiedz
Cytat