Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
362 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.4 K Wyświetlenia
waski33

C:\PokerStars\Themes. Delete all files from there except "cocos" and "themes" (You can actually delete cocos but you will have only Mercury theme). Delete from "cocos" folder all except your favourite theme.
(Start from PS.exe)

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Napisane przez delragazzo
Hej,

starshelper is dead now (administratorzy nie odpisują od jakiś 4 miesięcy, także full wy......, nawet już się pojawiła zbiórka na aktualizacje, ale pewnie nic z tego nie będzie). Macie jakiś soft do multitablatingu do polecenia? (który jeszcze by liczył pot equity % live? Ale wydaje się, że to jest dream na ten moment :D). Na P* tile nie da się grać (szczególnie 9 tables+, a mam ogromny monitor).

Table Optimazer też się wy******* jakiś czas temu, posciągałem parę softów, ale totalny syf - wygląda, że nie zostało już nic.

P.S.
Czemu P* niszczą już ostatki tego tak zajebistego przed laty side'a? - przecież ta Aurora nie jest jakaś zajebista, mają dosłownie parę HUDów do wyboru, a psują wszystkie softy wspierające...

(HM3 + P* client przynajmniej u mnie chodzą bez zarzutów).

A starscaption?

Odpowiedz
Cytat
sokolzb

w Starcaption można zmienić czcionkę i jej rozmiar do NL 10 free

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Jakiej czcionki uzywa aurora domyslnie?

Odpowiedz
Cytat
delragazzo

@BleakAmaranth.

jestem Ci ogromnie wdzięczny, bardzo dziękuję.

Odpowiedz
Cytat
molekpl

Jaki trzeba mieć komputer żeby płynnie 4 stoły zooma działy na tym szajsie ? Mam starego lapka od razu procek na 100%, nie da się grac na moim...

Odpowiedz
Cytat
Crash0118

Używasz starshelpera? No i jeżeli tak to czy działa?

Odpowiedz
Cytat
POL80

U mnie stary soft wraca po edycji pliku user. :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
waski33

zgadza się

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Fajnie jakby ktos spytal supportu czy te kombinacje z wylaczaniem aurory/modyfikacja softu potencjalnie nie groza banem

Odpowiedz
Cytat
POL80

Może zróbmy petycje żeby nie blokowali starego softu? Fizyka i wygląd aurory zniechęca. Jedna wielka porażka.

Odpowiedz
Cytat
PokerForehand

U mnie po przełączeniu na aurore i po próbuje otworzenia jakiegoś stolika/lobby turnieju od razu wyskakuje " brak odpowiedzi " i jest koniec , wszystko stoi.
Mam Windowsa 8 , wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

Odpowiedz
Cytat
Cycek24

Napisane przez Bilson
Fajnie jakby ktos spytal supportu czy te kombinacje z wylaczaniem aurory/modyfikacja softu potencjalnie nie groza banem

A ty nie mozesz spytac ?

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Nie to nie :)

Odpowiedz
Cytat
McArron666

Porażka z tą Aurorą, co jakiś czas przy próbie dołączenia do stolika "brak odpowiedzi" i bez zakończenia procesu nie ruszy😪 Ma ktoś tak, a może ktoś ten problem rozwiązał?

Odpowiedz
Cytat
Roll2

Na 2+2 juz padlo to pytanie odnosnie bezpieczenstwa przy szperaniu w enginie i ponoc odpowiedz ze strony softu byla taka, ze maja to generalnie w dupie tylko nie odpowiadaja za ewentualne bledy podczas gry.

Odpowiedz
Cytat
PokerForehand

Napisane przez McArron666
Porażka z tą Aurorą, co jakiś czas przy próbie dołączenia do stolika "brak odpowiedzi" i bez zakończenia procesu nie ruszy😪 Ma ktoś tak, a może ktoś ten problem rozwiązał?

U mnie to samo , po prostu porażka.
Jest ktoś w stanie pomóc ?

Odpowiedz
Cytat
aghiri

wróćcie do starego softu, instrukcja w postach poprzednich

Odpowiedz
Cytat
PokerForehand

Napisane przez aghiri
wróćcie do starego softu, instrukcja w postach poprzednich

Tak zrobiłem , dzięki aghiri.
Gorzej jak już nie będzie żadnej alternatywy , wtedy oznacza to dla mnie koniec ze starsami ...

Odpowiedz
Cytat
Crash0118

Napisane przez POL80
U mnie stary soft wraca po edycji pliku user. :f_drink:

Potwierdzam, działa ale z błędami o których pisał aghiri, czyli bez SH i bez kolorków.

Edit: nie działa pasek upływu czasu ale końcowe odliczanie i dźwięk jest
Edit 2: SH działa jak włączyłem wszystkie wiadomości na czacie (poprzednio działał z wyłączonymi)

Także nie jest źle, dzięki :f_drink:

Odpowiedz
Cytat