Ps robi wszystko żeby ludzie jeszcze bardziej ich nieznosili
Napisane przez Heissenbberg
Faktycznie z plikiem aghiriego dalej działa![]()
jaką masz wersję starsów?
ja robię u siebie z tym plikiem i nie działa, co prawda nie mam na dysku C w folderze program files pliku "pokerstars", tylko bezpośrednio na dysku E, zmieniłem odpowiednio polecenie w wierszu i dalej nie działa...
Mi włącza się jeszcze stara wersja - Build 34451, pewnie kwestia kilku dni jak u wszystkich będzie wymuszony update.
Zrobiłem kopię zapasową folderu P* nim zrobiłem update. Faktycznie wykasowanie tych plików nie pomaga. Porównałem pliki i foldery gdzie zaszły zmiany. Są to m.in pliki *.ini i pokerstars.exe, które są zakodowane.
Nawet jeśli dałoby się to jakoś obejść (co raczej tym razem nie będzie takie proste) to obawiam się, że Starsy mogą to wykryć i nie zdziwiłbym się jakby posypały się temp bany do czasu wyjaśnienia sprawy.
StarsCaption ponoć działa dla silnika Aurora, StarsHelper nie przewiduje dalszego wsparcia.
Napisane przez Zibibibi1
ja robię u siebie z tym plikiem i nie działa, co prawda nie mam na dysku C w folderze program files pliku "pokerstars", tylko bezpośrednio na dysku E, zmieniłem odpowiednio polecenie w wierszu i dalej nie działa...Nie wiem jak się to sprawdza
Napisane przez Zibibibi1
ja robię u siebie z tym plikiem i nie działa, co prawda nie mam na dysku C w folderze program files pliku "pokerstars", tylko bezpośrednio na dysku E, zmieniłem odpowiednio polecenie w wierszu i dalej nie działa...Nie wiem jak się to sprawdza
w Helpie
Napisane przez Zibibibi1
34882
swoją drogą najpierw Table optymizer padł,teraz Stars helper,wszystko się sypie,nie dość że pokeroomy robią pod górkę dla multitablingu to jeszcze same pokerowe software leci w kulki
a ogarnia ktoś czy h2n działa na aurorze? łapki mi zbiera ale hud się nie wyświetla. / edit: już ogarnięte
Mi H2N normalnie śmiga. Ta mała czcionka na pomniejszonych stołach wyprowadza mnie z równowagi, kurłaaaaa
Przy 12 stolach kochana aurorka juz potrafi zlapac smiertelna zwieche. Mieli na celu usunac multitabling i im sie to praktycznie udalo, a maja zostac same kasztanki mielace rake miedzy soba przy ladnej animacji przy max 4 stolach i mozliwoscia rzucenia przedmiotem w oponenta ku wlasnej uciesze. Tylko te gnoje nie biora pod uwage, ze nawet kasztanom moze sie taki poker znudzic i ze to gowno im calkiem upadnie bez regow i mozliwosci pizgania w to na pelnych obrotach.
Napisane przez fidelloz
ech i co dalej teraz :/
Zainstalowałem z ciekawości StarsCaptiona (pierwszy miech jest za free), nawet nie wiedziałem, że ma tyle fajnych ustawień i na głowę bije StarsHelpera. Praktycznie jest wszystko do wyedytowania. Można zmieniać rozmiar czcionki dla pota, stacka, nicka itd. Nie jest aż tak źle, trzeba się przyzwyczaić
Powinno pomóc
1. Wyczyść Image cache.
2. Idź do -> C:/programfiles(x86)/pokerstarsEU/backup i skopiuj wszytskie pliki .
3. Wklej do głównego folderu -> C:/programfiles(x86)/PokerstarsEU i odpal pokerstarsa z tego folderu"
Napisane przez Kursik21
Powinno pomóc
1. Wyczyść Image cache.
2. Idź do -> C:/programfiles(x86)/pokerstarsEU/backup i skopiuj wszytskie pliki .
3. Wklej do głównego folderu -> C:/programfiles(x86)/PokerstarsEU i odpal pokerstarsa z tego folderu"
nie mam w folderze C w program_files folderu pokerstars. na C mam tylko appdata i tam folder starsów...
Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę POKERSTARSA na pulpicie, następnie wybierz WŁAŚCIWOŚCI tam powinieneś mieć element docelowy czy gdzie znajduje sie folder pokerstars.
widzę że są tu osoby które ogarniają oprogramowanie PS, kilka razy wywaliło mi starsy w taki sposób że chyba plik z wszystkimi ustawieniami się uszkodził, i musiałem wszystko na nowo ustawiać, można gdzieś zapisać wszystkie ustawienia i wczytać na nowo, przy ewentualnym kolejnym crashu?
Napisane przez Szpila77
widzę że są tu osoby które ogarniają oprogramowanie PS, kilka razy wywaliło mi starsy w taki sposób że chyba plik z wszystkimi ustawieniami się uszkodził, i musiałem wszystko na nowo ustawiać, można gdzieś zapisać wszystkie ustawienia i wczytać na nowo, przy ewentualnym kolejnym crashu?
Archiwizuj te dwa pliki i w razie czego, podmień po instalacji oprogramowania PokerStars
c:\Users\WinUser\AppData\Local\PokerStars.EU\user.ini
c:\Users\WinUser\AppData\Local\PokerStars.EU\notes.PS_User.xml
Jest sposób żeby aurora przynajmniej nie zamulała komputera. Polecił mi go support.
Otwórzcie folder AppData\Local (tam gdzie znajduje się ten cały "ImGCache"). znajdź plik „user” lub „user.ini”, kliknij go prawym przyciskiem myszy i wybierz „Edytuj”, aby otworzyć plik w notatniku.
W pliku znajdź „openGlSetting” i zmień jego wartość na „1”. Zapiszcie i zrestartujcie komputer.
W moim przypadku zadziałało. Odetchnąłem z ulgą bo już kurwicy dostawałem od tego zamulania, nowy design jakoś przeboleje, ważne, że chodzi płynnie.
Napisane przez szugamiszcz
ja pierdole ten soft już tylko i wyłącznie odpycha od siebie na wszystkie możliwe sposoby. Jak nie gówno skrzynki, których nawet nie można normalnie otworzyć, to teraz stoły na których się nie da grać bez jakiejś jebanej lupy :f_mad::f_mad::f_mad:
Ja do korzystania z czatu , odczytywania notek korzystam z lunety 8x z Surviv Io polecam
![]()
Frytaaaa co zrobiłeś że H2N działa? Mnie nie działa na autorze, wiecie co trzeba zrobić?