Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
362 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.4 K Wyświetlenia
nobolandia

Za niedlugo i tak bedzie mozna grac max. tylko 1 stol, wiec jak sie da na full screen to wszystko bedzie dobrze widac.

Odpowiedz
Cytat
psychonauta

Pokerstars jest jedynym softem z tak wielka pula graczy na ktorym moza uzywac huda, wiec skonczcie pierdolic ze strona upadnie. Kiedys probowali bojkotowac zmiane systemu rakeback i co udalo sie cielaczki?

Odpowiedz
Cytat
BRIGANTOS

odpalone tylko PS,SC i PT4 i normalnie kpina przy 12 stołach zero komfortu gry,zero płynności jeszcze co chwile PT4 dostaje zwiechy i gubi statsy ,nie mam kompa jakiegoś mocarnego,ale wcześniej wszystko chodzilo tip top

Odpowiedz
Cytat
szugamiszcz

bo aurora to gunwo.

Odpowiedz
Cytat
Frytaaa

Napisane przez taczkadrzewa
Frytaaaa co zrobiłeś że H2N działa? Mnie nie działa na autorze, wiecie co trzeba zrobić?

update :D

Odpowiedz
Cytat
DeeJay90

Działa wam teraz soft mobilnie ?

Odpowiedz
Cytat
KKingOfCards

Zajebioszcza ta aurora.
Tera to multitejbling można jechać pełną parą! Jeden stolik na starsie... + 8 na GGpoker...

Odpowiedz
Cytat
Szpila77

Nie wiem jak u was, ale ja mam procka uzywanego caly czas na 92% przy 4 stolach regular, od memntu wprowadzenia aurory, fakt że procek mam słaby 2 rdzeniowy, ale wczesniej tego nie bylo, wyłączyłem stoły a starsy zabierały okolo 50% zasobów procesora, w trakcie gry zawsze mam 92-93 w tle jeszcze HM3, ale on tak mocno nie obciaża procesora.

Moze oprogramowanie Starsów podczas gry kopie kryptowaluty :)

mozecie napisac na jakim sprzecie, jakie macie obciazenie procesora

Odpowiedz
Cytat

A próbowałeś z ustawieniami o których pisałem kilka postów wcześniej? Spróbuj, mi pomogło, chodzi płynnie.

Odpowiedz
Cytat
Szpila77

tak, próbowałem, nie pomaga

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko

Blukaro a moglbys napisac co ta zmiana robi? Czy nie dopytywales supportu?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Wojtalenko
Blukaro a moglbys napisac co ta zmiana robi? Czy nie dopytywales supportu?

No sprawia, że PokerStars chodzi płynnie, bo wcześniej to był istny pokaz slajdów, szczególnie gdy grałem więcej niż jeden stół. O jednoczesnym przeglądaniu internetu praktycznie nie było mowy.

Gdy patent z usuwaniem plików z folderu ImGCache przestał działać, zacząłem się powoli godzić, że będę musiał się męczyć z tą całą aurorą, jednak na dłuższą metę nie wyrabiałem i po prostu kończyłem sesje znacznie szybciej niż zwykle. Z braku laku napisałem do supportu, że aurora tak mi spowalnia komputer, że ledwo da się grać. Po krótkiej wymianie zdań napisali mi żebym zrobił tak:

"The first step is to open the settings folder. If you can open our software and navigate through the menus, follow these steps:

From the lobby, select 'Help', then 'Open My Settings Folder'. You will see the folder open.
Close our software (keeping the settings folder open).
If you cannot open our software or it crashes during these steps, there is another way to locate the file:

Press the 'Windows Key' + 'R' (at the same time).
Type the following or copy/paste into the Area provided and press 'Enter':
%USERPROFILE%\AppData\Local
Locate and open our software's folder.
The second step is to edit the settings file:

In the settings folder, find the 'user' or 'user.ini' file, right-click on it and select 'Edit' to open the file with notepad.
Within the file, find 'openGlSetting' and change its value to '1'. Once edited the setting should look like this:
[OpenGl]
openGlSetting=1
Save the changes you made to the settings file and restart your computer.
Reopen our software, then log back in."

Odpowiedz
Cytat
waski33

U mnie nie działa niestety... Ale faktycznie carbon theme jest trochę mniej obciążający cały system niż jakikolwiek inny. W każdym razie support nie pomaga, ale chyba coś zrobią biorąc pod uwagę ilość hejtu :D

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Podobno u niektórych Starsy wróciły do starego layoutu po kolejnej aktualizacji. Klikam PokerStarsUpdate z folderu i nie idzie. Jest jakiś sposób na wymuszenie tego update?

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Instalacja z instalki w tym samym folderze. Nadal trzeba usuwać pliki z imgcache.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez emomaniac
Instalacja z instalki w tym samym folderze. Nadal trzeba usuwać pliki z imgcache.

u mnie folder update jest pusty. co dokładnie trzeba odpalić?

edit:po updacie rzeczywscie jest po staremu :)))))))))))))))

Odpowiedz
Cytat
KKingOfCards

Ej Panowie a może lepiej po prostu zainstalować FULL TILT POKER ? działa on na silniku starsa, możliwe że bardziej grywalnie tam niż obecnie na starsie na AURORA ? hmmmmmm ?:truestory:

Odpowiedz
Cytat
mampokera

.

Odpowiedz
Cytat
mular90

nie wiem jakim cudem ale updajtnelo mi do aurory, jak ktos ogarnie mi powrót do starej grafiki daję 10$ ? kopiowałem folder z backupu i usuwalem imgcache i dupa

Odpowiedz
Cytat
aghiri

@mular90
1. Zainstaluj całkowicie w nowy folder pokerstarsa sciągając instalkę stąd https://www.pokerstars-03.eu/
2. Jak się zainstaluje zamknij pokerstarsa.
3. Skasuj pliki imgcache
4. Odpalaj pokerstarsa za pomocą pokerstars.exe i za każdym razem dalej kasuj pliki z imcache
5. 10$ wyślij proszę na moje konto pokerstars: ThXWasOby3
:D

Odpowiedz
Cytat