hej, no mogę coś pograć ze względu na field, na pewno będę grać splashe, ale też nie chce ładować w te millionsy kilkaset dolców, raczej na bardzo spokojnie. Roll na ten moment 1459$.
sorki, ostatnie dni poświecałem na sprawy zamknięcia mojej firmy, mało grałem. Przygotowałem i złożyłem też aplikację do Smart Spina, jak będę coś na ten teamt wiedzieć więcej dam znac.
Hej, jestem po pierwszych rozmowach ze Smart Spinem, na razie nie ma konkretów, ja też nie chcę zdradzać tajników tej firmy, mogę natomiast napisać, że na ten moment muszę się "wykazać" na micro spinach. Jak już będą jakieś konkrety to oczywiscie przekażę szczegóły.
W niedzielę był u mnie Bilson, rozmawialiśmy na temat mojej przyszłości, doszliśmy do wniosku, ze ten Smart będzie najlpeszym rozwiązaniem. Uznaliśmy też, że satki nie mają przyszłości, a granie jednej satki rano na godzine jest już zupełnie stratą czasu. Dlatego też satki będę ograniczać, będę grać tylko te juicy (np weekendowe gdzie liczba tiketów jest większa), zostawiam splashe mtt, bo w nich idzie mi bardzo dobrze i strasznie mi leżą.
Jeśli nie uda się ze Smartem, to będę rozglądać się za pracą normalną, na etat. Wtedy pracowałbym 8h i dokładał satki i splashe ewentualnie sity 280tki 2.50$ po godzinach i we weekendy. Myślę też o wyjeżdzie za pracą za granicę, niemcy lub uk.
Stan rolla to 1.5k +/- 500$, w takim sensie że nie spadam ponizej 1k ale też 2k ciężko mi przekroczyć.
Podsumowując na ten moment dam z siebie wszystko jeśli chodzi o spiny, mam nadzieję, że doświadczenie z satek jakoś się na nie przełoży, będę informować na bieżąco.
Nie moja broszka ale ciekawe po co się zniechęcasz i cudujesz z nowymi grami i spinami? Masz doskonałe wyniki jakieś zmiany planów? CMOON! Graj swoje bo z tego masz przyszłość!
Na stajenkach będziesz robił tylko dla kogoś bo wyłożą coś siana i czerpią zyski. Jesteś według mnie w turniejach zbyt dobry aby coś tu zmieniać! Wykres swoje mówi! Olej wchodzenie z kimś w spółkę. To oni mogą coś Ci proponować odpłatnie a nie Ty im!
Przemyśl sobie czy warto zmieniać coś w czym jesteś bardzo dobry. Praca na etacie 8 godzin no bez przesady
Możesz sam sobie zrobić swoją firmę jak będziesz tego potrzebował a nie praca dla kogoś! Nie rozumiem Twojego jakby zniechęcenia i poszukiwanie czegoś innego przy takich perspektywicznych wynikach?! GRAJ SWOJE! PRZECIEŻ TU MASZ PRZYSZŁOŚĆ! Nie daj się sprzedać korporacjom i innym bogatym "myślicielom" bo jesteś zbyt dobry i możesz sam zadbać o siebie!
♠_drink:
Może i ja mam przyszłość w satkach, ale satki nie mają przyszłości, a ja muszę patrzeć przyszłościowo. Doradcy też nie byli jacyś tam, tylko gracze z doświadczeniem i wiedzący co mówią.
Wiem wiem akurat odpisałeś w identycznym czasie jak dokonałem edycji posta
Chodziło mi o turnieje bardziej i ewentualnie satki a z tymi doradcami to może i doświadczenie mają ale bardziej miałem na myśli, że często coś za coś i wyzysk a z takimi wynikami możesz spokojnie działać sam niż się dzielić!
Napisane przez maciejko21
Hej, jestem po pierwszych rozmowach ze Smart Spinem, na razie nie ma konkretów, ja też nie chcę zdradzać tajników tej firmy, mogę natomiast napisać, że na ten moment muszę się "wykazać" na micro spinach.Jeśli nie uda się ze Smartem...
Jak może się nie udać, jak tam każde warzywo przyjmują ?
hej, na ten moment głównie zajmuje się nauką spinów, na razie zagrałem ich około 100-200 takich typowo pod naukę. teraz chcę zagrać od dziś z 500-1000 spinów i sprawdzić jak na nich wyjdę. Gram 3jki i moim celem jest ustalenie czy i ile jestem w stanie na nich wygrywać ucząc się sam. Ogólnie na satkach i splasach sierpień jest fajny, zanotowałem nieco ponad 1k$ profitu, jeśli tendencja się utrzyma to już w sierpniu zrobię pierwsze zwroty. Dam znać też jak poszło mi te pierwsze 500 spinów, mam triala PT4 także wszystko powinno być dobrze widać. Pozdrawiam.
Jestem po pierwszych spinach 3$ granych na poważnie, na ten moment nie wygląda to chyba źle pod względem wykresowym, jeśli chodzi o finanse to już gorzej, ale powinno oddać, kolejne dni to jeszcze więcej nauki spinów, na ten moment chipEV/toruney mam 82, chciałbym jednak wskoczyć w okolice 100, ciągle robię sporo błędów ale nauka powinna dać efekty. Na ten moment chciałbym dobić do 1k spinów na 3$ z minimum chipEV82.
Wykres:

Na 3kach cev 82 to bardzo słaby wynik, fizyczne zarabianie zaczyna się na 15-tkach.
Swoją drogą 300 gierek to nie próbka, dziwi fakt tak małej ilości gierek na 6 dni, jedna dzienna sesja dla średnich grinderów spinów to 130-160 spinów.
Chyba że, traktujesz je jako dodatek do sesji i odpalasz po prostu jak masz miejsce.
Czas na mały update, nie piszę tak często bo w sumię nic się nie zmienia, głównie siedzę i poświęcam czas na naukę spinów, gram splashe i mniej satek (wybieram tylko te juicy). na splashach i satkach miałem zjazd na 700$, ale ostatnio troszkę oddaje. Zaliczyłem na splashach 4 x Ft ale 4x byłem 9..... Wcoopowa oferta satek jest wręcz żenująca więc się zupełnie na nią napalam.
W spinach zacząłem notować gorsze wyniki bo grałem 3 stoły, a na tym etapie to jednak dla mnie za dużo, więc powróciłem do 2. Tak jak pisałem na ten moment wolę się uczyć i grać coraz lepiej niż tylko robić volume.
hej, udało mi się dziś shipnąć splasha 2.20. Także dobrze zaczynam miesiąc. Z racji, że w sumie już minęło trochę czasu a ja nie przelałem Wam jeszcze nic, dziś odesłałem pierwsze 300$, 150$ do Bilsona i 150$ do Maklakiewiczaz racji tego, że mają oni bardzo duże udziały u mnie. Jeśli uda mi się kolejne turnieje dobrze cashować to oczywiście będę odsyłać dalej. W następnej kolejności przelewy dostaną inwestorzy, który mają po kilka % u mnie, a w następnej kolejności Ci co mają u mnie 1-3%. O każdym shipie będę informować na bieżąco a pieniądze rozsyłać jeszcze tego samego dnia, pozdrawiam.
Hej, reszta miesiąca bez większych zmian. Sporo czasu poświęcam też na kwestię znalezienia normalnej pracy (z opcją zagraniczną włącznie), w poksie zjazd kilkaset dolców. Pomagam też rodzicom w remoncie więc mam trochę mniej gry. Będę na bieżąco informować jeśli zajdą u mnie jakieś zmiany, a muszą zajść bo tak jak jest teraz pozostać nie może. Pozdrawiam.
Hej. czy coś się zmieniło w ustaleniach? Nie widzę ani regularnego railingu ani żadnych zwrotów.
Hej, sorki za milczenie ale miałem sporo spraw do załatwienia papierkowych a ostatnie dni strasznie mnie przeziębienie męczy. Uznałem, że opcją która pozwoli mi z tego wszystkiego wyjść będzie jednak wyjazd zarobkowy za granicę. Udało mi się już zamnąć sprawy wszelkich urzędów w PL, mam już zrobiony wstępny rekonesans jeśli chodzi o UK. Muszę ruszyć dupę, jeszcze być może wejdzie ta nowa ustawa i niewiadomo jak będzie z grą w PL, a tak to będę miał dwa źródła dochodów. Pracy w PL nie ma sensu podejmować za jakies 2000 netto, wolę już być na zachodzie i tam ostro przytyrać, a wieczorami i w weekendy odpalać stoliki. Przyznam też, że stała praca też troche psychicznie mi pomoże, wiem że tak jak jest być nie może bo minęło kilka miesięcy już a ja inwestorom odesłałem 300$ ..., a nie zamierzam spłacać tego latami więc muszę ruszyć dupę w kierunku Anglii, przepraszam za brak ostatnio regularnego railingu, będę już informować na bieżąco teraz co i jak z wyjazdem.
cześć, na ten moment praktycznie wszystko będzie się opierać na moim wyjeździe. Tak jak pisałem we wcześniejszej wiadomości, muszę zacząć zarabiać regularnie. Na razie gram splashe i w czasie pracy w UK tez będę je grać. Temat smart spina na razie odpuściłem, ale chciałbym do niego powrócić jak zadomowię się w UK i będę miał spokojna głowę jeśli chodzi o koszty utrzymania.