Skip to forum
Święci Mikołajowie ...

Notifications
Clear all

[Closed] Święci Mikołajowie 2013

74 Posts
58 Users
0 Reactions
7,878 Views
dlrzz

Drodzy PokerStratedzy ;),

Po raz kolejny czekają nas udane święta, w których jedni użytkownicy PokerStrategy.com udzielają treningów innym!

Stań się Świętym Mikołajem na treningu dla naszej społeczności

Chcielibyśmy, byście również na PokerStrategy.com poczuli świąteczny nastrój. Pamiętajmy o tym, kim jesteśmy i co nas charakteryzuje - jesteśmy JEDNĄ społecznością, gdzie wszyscy użytkownicy pomagają sobie nawzajem.

Z tego powodu zachęcamy naszych użytkowników, którzy już osiągnęli sukces w pokerze, aby pomogli tym mniej doświadczonym, ale ambitnym PokerStrategom.

Oto, w jaki sposób możesz pomóc: zgłoś się na coacha ze swojej odmiany i określ, ilu uczniów chcesz trenować. To Ty wybierasz metodę nauczania, długość sesji treningowej, a także swoich studentów z listy kandydatów.

Piszesz się? Zapostuj tutaj swoją ofertę treningową!

Byłoby świetnie, gdybyś zamieścił jak najwięcej szczegółów na temat metody nauczania (np. live coaching, session review) i wymagania wobec swoich uczniów (np. Skype, Teamviewer).

Aby zgłosić się na darmowego, świątecznego coacha, po prostu wpisz w tym wątku swoją ofertę. Zawrzyj w niej następujące informacje: typ gry, maksymalne stawki, przybliżoną datę treningu oraz grupę docelową, do której będzie skierowany coaching.

Lista będzie regularnie aktualizowana.

Potwierdzeni Mikołajowie:

No-limit

soekholdem - NLH SH/FR - nl50-nl200

yac - NL FR/SH 100/200

banis - Cash nlh50-400 sh/fr/zoom

borystheblade - nl2-5

tatartom - zoom FR, nl10-100

Grinder 23 - zoom SH nl25/nl50

89deny89 - nl25-200 SH (no zoom)

Lukaszq15 - SH NL2-NL10

solmyr9 - NL FR 2-50

borystheblade - NL2-5 FR

Sosen91 - nl2-10 SH

parrotx - nl2-nl25 (głównie FR)

zuczek92 - NL5-NL10 SH

babel92 - nl20-100sh

kloose - nl25-50 SH

joeyveb - NL5-10 SH

wma21 - Nl5-25 FR

yro77 - NL2 - NL25 FR

marcinb311 - NL 10 SH ZOOM

chemikLO - NL2-NL10, FR

TAndronicus4 - SH do nl25

Jatzek3 - NL 25-NL50 FR (x2)

sickpastor - NL (6max / FR) do nl100

ryhukox - sh zoom nl2-nl10

guciu87 - zoom NL5-10 FR

jacob3332 - SH do NL10 (włącznie)

zdrojek24 - sh(zoom lub zwykłe) -> limity do nl25

PokerSprite - NL10-25

FoocuS - SH z przedzialu nl5-nl50

maniac7 - SH nl10-nl25

trymer - nl25 FR ZOOM

innocent2102 - Zoom FR NL5-10

severski - nl2-nl50 SH

Sumun1989 - NL SH (początkujący)

Sit & Go

Rostek42 - SNG 180 man

forzanerazzurri - SNG 45 man turbo

GuZZZ85 - 180 turbo

02bub02 - HU SNG hyper turbo (x2)

Kaldas90 - SnG 9max

Turnieje

Nicodem0 - MTT

Olokolo1990 - MTT dla początkujących

Fixed-limit

TBD

Omaha

SirDavidis - Omaha Hi/Lo (podstawy)

TOMKX - PLO

kejsper - do PLO25

markeba - do PLO25

Chcesz się zgłosić jako student? Już niedługo więcej informacji

Wątek ze zgłoszeniami na studentów wypuścimy w przyszłym tygodniu - gdy tylko otrzymamy jak najwięcej ofert treningów.

Chyba nie trzeba mówić, że do ostatniej minuty będziemy rozpatrywać wszystkie wpisane oferty. Prosimy jednak nie trollować w tym wątku - nie chcielibyśmy w czasie świąt wyciągać z tego powodu konsekwencji.

W końcu chcielibyśmy powiedzieć, że DZIĘKUJEMY wszystkim zaangażowanym w tę akcję oraz w rozwój naszej społeczności. PokerStrategy.com rozlosuje trzy niewielkie upominki dla graczy, którzy znajdą się w grupie trenerów - ochotników.

Chcielibyśmy życzyć wszystkim spokojnych i radosnych świąt. By ciepło wypełniło Wasze serca, a nieudane rozdania nie zepsuły magicznego, grudniowego nastroju. Mamy nadzieję, że w ostatnim miesiącu tego roku spełnicie wszystkie marzenia i cele, które sobie założyliście.

Wszystkiego najlepszego,

Wasz zespół PokerStrategy.com

73 replies
Head Admin
Marta

"I Ty możesz zostać Świętym [pokerowym] Mikołajem!" :)

Kto pierwszy? :)

soekholdem

To ja zacznę.

Chętnie pomogę osobie w znalezieniu podstawowych błędów.

Bawimy się 1,5h - Zaczniemy od analizy statystyk które mi wyślesz wcześniej na maila. Następnie zagramy live, aby poznać sposób tworzenia gameplanu postflop i selekcji rąk preflop pod presją czasu. Na koniec zrobimy session review z zaznaczonych spotów.

Data treningu: grudzień (do ustalenia konkretny termin)

NLH SH/FR - nl50-nl200

mati133

Brawo dla pierwszego !!

Czekamy na inne odmiany :) może jakies MTT ?

Ja chętnie mogę zostać obdarowany od Mikołaja specjalizującego się w odmianie NL FR :)

BTW Wesołych świąt wszystkim

Panmorz

Może specjalista od DoN-ów gdzieś istnieje ?(

gofermarcin

Czuję, że drzemie we mnie talent :)

Czy podejmie się ktoś oszlifowania mojego diamentu?

MTT.

maklakiewicz

Ja zrozumiałem, że tu się mieli wpisywać potencjalni trenerzy=Mikołajowie, a dla prezenterów będzie osobny wątek.

borystheblade

Czy trzeba byc trenerem żeby móc się zgłosić i co oznacza użytkownik który osiągnął sukces?
Inicjatywa mi się podoba, pokonałem nl 2, 5 ,10 i chętnie bym pomógł wskazać podstawowe błędy komuś kto dopiero zaczyna przygodę z pokerem na NL 2 czy 5.

yac
Coach
yac

Też dołączam

1h treningu teoretycznego dotyczącego openingów z każdej pozycji oraz calling range'u z SB i BB w różnych setupach stolikowych.

Termin: 2 połowa grudnia

NL FR/SH 100/200

Pozdro!

gaijin69

Napisane przez PS
Chcesz się zgłosić jako student? Już niedługo więcej informacji

Wątek ze zgłoszeniami na studentów wypuścimy w przyszłym tygodniu - gdy tylko otrzymamy jak najwięcej ofert treningów.

Napisane przez miroslaw1989ma
Ja chętnie mogę zostać obdarowany od Mikołaja specjalizującego się w odmianie NL FR :)

BTW Wesołych świąt wszystkim

Napisane przez gofermarcin
Czuję, że drzemie we mnie talent

Czy podejmie się ktoś oszlifowania mojego diamentu?

MTT.

:facepalm:

tatartom

Może nie mam takich kwalifikacji jak Soek czy Yac ale spróbuję pomóc :f_cool:
Mój czas(1h) poświęcę dla gracza zoom FR, nl10-100 (co do setek najwięcej wyniosą z tego gracze stawiający tam pierwsze kroki, jak masz b. dobry winrate to była by to tylko wymiana doświadczeń).
Przebieg: Video Review

edit: Coś o mnie: Obecnie większość mojej uwagi poświęcam na gierki zoom SH, jednak umiejętności zdobyte na krótkich stołach przekładają się na winrate w gierkach FR z którym ciężko się rozstać;) FR i SH grywam na nl100.

boxer82
Head Admin
Marta

Hej!

Ten wątek przeznaczony jest dla tych, którzy mogą zaoferować trening.

"Uczniowie", proszę poczekać na swój wątek. :)

Napisane przez borystheblade

Czy trzeba byc trenerem żeby móc się zgłosić i co oznacza użytkownik który osiągnął sukces?

Inicjatywa mi się podoba, pokonałem nl 2, 5 ,10 i chętnie bym pomógł wskazać podstawowe błędy komuś kto dopiero zaczyna przygodę z pokerem na NL 2 czy 5.

Nie trzeba być trenerem. Możesz zaoferować trening (bez opłat) z limitów NL2-5.

Wszystkich, którzy zaoferowali pomoc, wpisałam w pierwszym poście.

Pozdrawiam i czekamy na kolejne oferty! :)

Grinder23

oke doke,

zoom SH nl25/nl50
1h
video review.

ps: nie ukrywam ze ktos kto sam zdecyduje sie wziasc udzial rowniez jako coach ma + :D

Head Admin
Marta

Grinder23 :sdrink

89deny89

Jak nie tylko trenejra z ps.com to mogę zaproponować,

1 - 1,5 h
nl25-200 SH ( no zoom )

Termin i charakter coachingu do dogadania.

Head Admin
Marta

Krótkie info dla osób, które nie są trenerami - warto dodać info o sobie i swoim doświadczeniu. Może to być link do bloga lub króki opis Waszej kariery pokerowej. :)

89deny89, dodałam Cię do listy w pierwszym poście.

Lukaszq15

Też chciałbym dołączyć SH NL2-NL10 . 1h Video Review. Nie mam wielkich kwalifikacji ,bo sam gram NL10 ,ale w long runie utrzymuję wyniki powyżej 10bb/100hand jeżeli ktoś miałby słaby winrate na tym limicie to pewnie mogę coś pomóc :)

Rostek42

Chętnie udzielę coachingu graczowi SNG 180 man.
Session review
1h
Termin : któryś z poniedziałków.
Jestem odblokowany na sharku pod tym samym nickiem.