Zakładam kolejnego bloga. Zacząłem grać w poker tak dawno, że już powinienem być na emeryturze i leżeć na młodych cyckach w ciepłym kraju, a tymczasem startuję od NL2 siedząc w Polsce przy -10°C. Jestem lewniy, lubię się obijać, ale teraz czas przynajmniej przez jakiś czas pograć w pokera dla $$$. Praca sezonowa jak to określił mój kolega. ![]()
Już miałem kilka blogów:
- xyz z listopada 2014 - głównie humor, polecam. ![]()
- Video blog z czerwca 2010 - kto by się spodziewał, że to było tak dawno temu...
Artykuły są ok, reszta to pewnie gorzkie żale.
- Pan AA się spowiada. z marca 2009 - taki dziennik gdzie dawałem rezultaty z gry, grapha, staty, czasami cel, myślę że raz jeszcze spróbuję takiej formy. ![]()
Chcę żeby obecny blog był dziennikiem w którym znajdziecie graph/wyniki, czasami rozdanie lub kilka i co sobotę podsumowanie tygodnia. Może będę stawiał sobie cele i śledził ich realizację.
Wczoraj wystartowałem z BR 60$ i chcę zrobić move upa na Nl5 z BR 100-110$. Później NL10 przy 300-400$, wtedy zastanowię się nad poprawą gry (głównie obrona blindów, CO/BTN vs 3bety) lub... przestanę grać z lenistwa... ![]()
Gram na Starsach 14-tabling na normalnych stołach i będę bardzo zadowolony jak uda mi się grać 6h na dobę.