.
Chudy rzuć się lepiej ebook'iem, albo adresem (szukałem i nie znalazłem) na priv.
Z tym alko... to mogę napisać tylko jedno .. NO NARESZCIE ...
Napisane przez chudyand1
w/venatici
Cześć. Czuj się zobligowany do zadawania pytań jeżeli tylko stwierdzisz, że są ci w jakiś stanie pomóc.
A masz jakiś skype? Tam będzie mi łatwiej Cię dręczyć jak już się oferujesz ... ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
skumaj to:
śniło mi się dziś, że byłem na jakiejś małej imprezie gdzie byli gracze fixa. Po gorących przywitaniach z tymi co się już znałem poznałem chudegoand1. I tak gadamy gadamy, patrzę na Twoją mordkę i mówię: kurwa, przecież ja Cie znam! Mateusz? Ty że tak i wtedy się skapnąłeś że też mnie znasz i że się bardzo ziomaliliśmy tak w 2-3 gimnazjum, ale że ja wyrosłem ty zmężniałeś i się na początku nie poznaliśmy. Po wymianie uścisków i starych żartów, mówię: mateusz, co ty kurwa odpierdalasz z tym alko i z poksem? weź że się ogarnij... ty się uśmiechnąłeś i dalej już nie pamiętam.
btw. wyglądałeś jak mój realny stary ziomek mateusz.
Niezłe jaja
@AJ
Izi cap. Ostatnio nagle na 0,5/1 wszyscy przerzucaja wszystko na flopa, i bardzo często oprócz drawów, mh, nutsów zobacyzsz dużo AHi czy innego śmiecia, co raczej powinno grać colddowny czy coś w ten deseń a oni grają chyba dużo dla "Value" bo widzą wszędzie semi x/r.
Chudy sytuacja nr 1 easy cap na flop chyba, że masz konkretne readsy na przeciwników. Na tych limitach poziom agresji skacze odrobinę do góry vs 0.25/0.5. Poza tym dużo draw'ów i może uda się wyrzucić CO (chociaż szczerze wątpię).
Jeżeli chodzi o ten i wyższy limit to sprzedam Ci ważną radę .. NIGDY NIE ODPUSZCZAJ PUL WIĘKSZYCH NIŻ 15BB .. nawet jeśli się wydaje, że twoja top pair jest daleko w dupie. To jakie ja widzę na tych limitach blefy w celu przejęcia dużej puli to aż głowa boli ;). Najgorzej zobaczyć że zostałeś wyblefowanyna z JJ na board AKQ przez gościa który wygrał z TT
- a już miałem podobne sytuacje.