Першу частину можна прочитати на першій сторінці.
БР дуже міцний для того, щоб знову і знову підійматися на нл50. НЛ25 б'ю впевнено. Про всяк випадок є додатковий БР у вигляді ФПП, що дозволить почати грати мені НЛ25 навіть при втраті основного БРа.
Підведу тут результати та почнемо підійматися далі по житті та в покері.
Що ми маємо - 4 роки в покері, серед яких майже 1 рік випав через навчання, читання книг та підйом з фріролів до нл2.
Ще 1 рік вилетів, а то і трохи більше, через навчання в інституті, сессії / діпломи, та працевлаштування тощо. В результаті, майже за 2 - 2.5 років, я піднявся з фріролів до НЛ25/НЛ50 без якихось сильних зусиль. Жодного разу не займався індивідуально з тренером. Вчора вперше відвідав живе тренування, майже ніколи не робив аналіз своєї гри / помилок. Лише працював дещо зі спектрами. Катав мало. Результати НЛ25 будуть постами нижче.
За ці роки пережив 2 дуже сильних дауна, що перевищували майже 30 БИ ( Нл10 ) та десь 25 БИ ( нл25 ). Тому буду дотримуватися тайтового БРМу та дуже повільно переходити на лімити вище, та майже ніколи не повертатимусь на ліміти нижче ( хіба що just for fun ).
Поза покером без 1го місяца стаж роботи Android developer'a буде 2 роки. Про роботу я буду писати ще детально і не один раз, для пошуку постів про роботу буде зміст окремий, він теж постами нижче, на цій сторінці.
Можливо ще щось сюди допишу, але я занадто лінивий для цього тому...
GLHF