Перейти на форум
Уведомления
Очистить все

Вовчiкус блогус (скотився IRL)

7,823 Посты
118 Пользователи
4817 Реакции
255.1 Тыс. Просмотры
Vovchikus
Том II

НЛ25-НЛ100

Пролог

Першу частину можна прочитати на першій сторінці.

БР дуже міцний для того, щоб знову і знову підійматися на нл50. НЛ25 б'ю впевнено. Про всяк випадок є додатковий БР у вигляді ФПП, що дозволить почати грати мені НЛ25 навіть при втраті основного БРа.

Підведу тут результати та почнемо підійматися далі по житті та в покері.

Що ми маємо - 4 роки в покері, серед яких майже 1 рік випав через навчання, читання книг та підйом з фріролів до нл2.
Ще 1 рік вилетів, а то і трохи більше, через навчання в інституті, сессії / діпломи, та працевлаштування тощо. В результаті, майже за 2 - 2.5 років, я піднявся з фріролів до НЛ25/НЛ50 без якихось сильних зусиль. Жодного разу не займався індивідуально з тренером. Вчора вперше відвідав живе тренування, майже ніколи не робив аналіз своєї гри / помилок. Лише працював дещо зі спектрами. Катав мало. Результати НЛ25 будуть постами нижче.
За ці роки пережив 2 дуже сильних дауна, що перевищували майже 30 БИ ( Нл10 ) та десь 25 БИ ( нл25 ). Тому буду дотримуватися тайтового БРМу та дуже повільно переходити на лімити вище, та майже ніколи не повертатимусь на ліміти нижче ( хіба що just for fun ).

Поза покером без 1го місяца стаж роботи Android developer'a буде 2 роки. Про роботу я буду писати ще детально і не один раз, для пошуку постів про роботу буде зміст окремий, він теж постами нижче, на цій сторінці.

Можливо ще щось сюди допишу, але я занадто лінивий для цього тому...
GLHF :gl:

Ответить
Цитата
Vovchikus

Немного тут обновлю пост.
Небольшая предыстория. Где-то в конце лета 2015 мы решили переезжать компанией в Польшу, но это был не релокейт, а больше похоже на слияние. Много стресса и очень быстрое изучение польского языка за 2 месяца, куча времени потрачено просто на ожидание получения визы (очень сложно было записать)
В итоге в конце осени мы получили запись в посольство, но компания с Польши не успела отправить документы, из-за того, что у них немного поменялось законодательство и нужно было некоторые документы переделывать и они не успевали нам отправить. В итоге мы потеряли немного денег и начали снова воевать за запись в посольство, нам это удалось и буквально уже в начале 2016 года мы получили визы и было готовы 2го месяца ехать в Польшу. В Польше нас прокинули и мы вынуждены были вернуться назад, но мы решили не возвращаться к прежней жизни, а попробовать себя в Киеве. В итоге мы в Марте оказались в Киеве.
Учитывая все эти события я окончательно решил забить на покер. В Польше я немного поиграл, потом пытался летом еще немного вернуться, начал теорию учить, разбирать базы, но… это отнимает много времени и оно того не стоит и лучше сконцентрироваться на других вещах. Потому я решил полностью оставить эту идею, работа приносит достаточно денег для существования. Потому этот блог скорей всего теперь будет про другую, не покерную, жизнь. Буду тут писать что-то про работу, про реальную жизнь (хоть она и очень “скучная” для большинства людей, постараюсь выбирать более “яркие” моменты) и конечно же про всякое другое.

Ответить
Цитата
Vovchikus

reserved

Ответить
Цитата
Vovchikus
Vovchikus

Хронология событий ( покерных )

2015

• 11.02.15 - залито/потрачено/выведено 2/3 БРа. Спуск на лимиты ниже ( нл10-нл16 ). БР порядка 850$

Ответить
Цитата
Vovchikus

оглавление ( программирование )

Ответить
Цитата
Vovchikus
Полезные Ссылки

Распорядок дня

Ответить
Цитата
Vovchikus

резерв

Ответить
Цитата
Vovchikus

полезные статьи и прочее.

Ответить
Цитата
Vovchikus

резерв

Ответить
Цитата
Vovchikus

резерв

Ответить
Цитата
Vovchikus

полезные ссылки ( программирование )

Ответить
Цитата
Vovchikus
2015

• Підтримувати GoldStar протягом року.
  • Відігрувати щонайменьше 20к рук щомісяца ( 250k hand per year )
  • Збільшити кількість катки до 50к рук / місяць
  • Купити вел.
  • Відіграти 50к+ рук на нл25 з ВР більшим ніж 3 бб / 100.
  • Закріпитися на нл50
  • Накопити БР для НЛ100 ( $5к+ )

Ответить
Цитата
Vovchikus

резерв

Ответить
Цитата
Vovchikus

цели кратковременные

Ответить
Цитата